..ionutzzzz1.. Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 (edited) [!] In acest topic vor posta doar liderul, co-liderii si testerii care fac parte din factiunea Taxi San Fierro. [!] Model de postare: * Nickname-ul tau: * Testul cu numarul: * Nickname-ul jucatorului cu care ai sustinut testul: * Numarul de greseli: [x/3]: * Ai trimis PM cu dovezile ca ai sustinut testul liderului?: * Verdict: Admis / Respins: * Alte precizari: [!] In cazul in care un jucator sustine testul si a terminat testul teoretic cu 2/3 iar la cel practic nu a stiut o locatie va primi 1/3 astfel incat 2/3 + 1/3 de la testul practic se va aduna si va fi 3/3 iar jucatorul respectiv este respins deoarece a picat testul. Edited October 7, 2016 by ZoZoLe. Aspect modificat si adaugat un detaliu de completat la "model de postare". Quote
..ionutzzzz1.. Posted January 16, 2016 Author Posted January 16, 2016 Nickname: ionutzzzz1 Nick-ul celui cu care am dat test: Sane. Numarul de greseli: [x/3]: 1/3. Ai trimis PM cu pozele liderului?: Da. Verdict: Admis Alte precizari: Multa bafta! Quote
Chivu Valentin Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Nickname: Sane. Nick-ul celui cu care am dat test: andreiioan Numarul de greseli: [x/3]: 3/3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: Da. Verdict: Admis / Respins. Respins. Alte precizari: Mai invata din regulament. Quote
Chivu Valentin Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Nickname: Sane. Nick-ul celui cu care am dat test: .MasterY. Numarul de greseli: [x/3]: 1.5/3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: Da. Verdict: Admis / Respins. Admis Alte precizari: Felicitari. Quote
..ionutzzzz1.. Posted January 17, 2016 Author Posted January 17, 2016 Nickname: ionutzzzz1 Nick-ul celui cu care am dat test: Dixon Numarul de greseli: [x/3]: 0/3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: Da Verdict: Admis Alte precizari: Bafta! Quote
Chivu Valentin Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 (edited) Nickname: Sane. Nick-ul celui cu care am dat test: KeLLo Numarul de greseli: [x/3]:0.5/3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: Da. Verdict: Admis / Respins. Admis Alte precizari: Multa Bafta ! Edited January 17, 2016 by Sane325 Quote
..ionutzzzz1.. Posted January 17, 2016 Author Posted January 17, 2016 (edited) Nickname: ionutzzzz1 Nick-ul celui cu care am dat test: kQz Numarul de greseli: [x/3]: 2/3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: Da Verdict: Admis Alte precizari: Mai atent la regulament. Edited January 17, 2016 by ..ionutzzzz1.. Quote
Chivu Valentin Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Nickname: Sane. Nick-ul celui cu care am dat test: xReloaded[XD] Numarul de greseli: [x/3]: 2.5/3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: Da Verdict: Admis / Respins. Admis Alte precizari: Mai atent la regulament. Quote
..ionutzzzz1.. Posted January 17, 2016 Author Posted January 17, 2016 (edited) Nickname: ionutzzzz1 Nick-ul celui cu care am dat test: BlueVALYCblUE Numarul de greseli: [x/3]: 3/3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: Da. Verdict: Respins. Alte precizari: Invata regulamentul. Edited January 17, 2016 by ..ionutzzzz1.. Quote
Chivu Valentin Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Nickname: Sane. Nick-ul celui cu care am dat test: RewaZZo Numarul de greseli: [x/3]: 1/3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: Da. Verdict: Admis / Respins. Admis Alte precizari: Succes ! Quote
Chivu Valentin Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Nickname: Sane. Nick-ul celui cu care am dat test: nemesys1 Numarul de greseli: [x/3]: 1.5/3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: Da. Verdict: Admis / Respins. Admis Alte precizari: Succes ! Quote
Chivu Valentin Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Nickname: Sane. Nick-ul celui cu care am dat test: []WildWolf[K] Numarul de greseli: [x/3]: 1.5/3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: Da. Verdict: Admis / Respins. Admis Alte precizari: Succes ! Quote
Chivu Valentin Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Nickname: Sane. Nick-ul celui cu care am dat test: TheSuperRobert Numarul de greseli: [x/3]: 2.5/3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: Da. Verdict: Admis / Respins. Admis Alte precizari: Mai citeste din regulament. Succes ! Nickname: Sane. Nick-ul celui cu care am dat test: Yassmine Numarul de greseli: [x/3]: 3/3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: Da. Verdict: Admis / Respins. Respins Alte precizari: Invata regulamentul. Quote
Chivu Valentin Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Nickname: Sane. Nick-ul celui cu care am dat test: Sobraine Numarul de greseli: [x/3]: 3/3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: Da. Verdict: Admis / Respins. Respins Alte precizari: Citeste regulamentul, si fi atent. Quote
DixoN Official Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Nickname: DixoN Rank: 6 Nick-ul celui cu care am dat test: Eddu Numarul de greseli: [x/3]: 3/3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: La cerere. Verdict: Admis / Respins: Respins. Alte precizari: Maybe next time. Nickname: DixoN Rank: 6 Nick-ul celui cu care am dat test: Chrome_Gogu Numarul de greseli: [x/3]: 1/3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: La cerere. Verdict: Admis / Respins: Acceptat. Alte precizari: Welcome. Nickname: DixoN Rank: 6 Nick-ul celui cu care am dat test: L0wHP.[] Numarul de greseli: [x/3]: 2,5/3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: La cerere. Verdict: Admis / Respins: Acceptat. Alte precizari: Mai atent. Nickname: DixoN Rank: 6 Nick-ul celui cu care am dat test: darkiller Numarul de greseli: [x/3]: 3/3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: La cerere. Verdict: Admis / Respins: Respins. Alte precizari: Maybe next time. Nickname: DixoN Rank: 6 Nick-ul celui cu care am dat test: Se7en. Numarul de greseli: [x/3]: AFK test Ai trimis PM cu pozele liderului?: La cerere. Verdict: Admis / Respins: Respins. Alte precizari: Maybe next time. Nickname: DixoN Rank: 6 Nick-ul celui cu care am dat test: SoulofSalam Numarul de greseli: [x/3]: 3/3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: La cerere. Verdict: Admis / Respins: Respins. Alte precizari: Maybe next time. Nickname: DixoN Rank: 6 Nick-ul celui cu care am dat test: xMihai22x Numarul de greseli: [x/3]: 3/3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: La cerere. Verdict: Admis / Respins: Respins. Alte precizari: Maybe next time. Nickname: DixoN Rank: 6 Nick-ul celui cu care am dat test: BoomStef Numarul de greseli: [x/3]: 2/3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: La cerere. Verdict: Admis / Respins: Acceptat. Alte precizari: Mai atent. Nickname: DixoN Rank: 6 Nick-ul celui cu care am dat test: Andreikks Numarul de greseli: [x/3]: 1,5/3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: La cerere. Verdict: Admis / Respins: Admis. Alte precizari: Welcome. Nickname: DixoN Rank: 6 Nick-ul celui cu care am dat test: danu10 Numarul de greseli: [x/3]: 0/3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: La cerere. Verdict: Admis / Respins: Admis. Alte precizari: Felicitari, primul meu membru cu 0/3. Quote
..ionutzzzz1.. Posted January 17, 2016 Author Posted January 17, 2016 Nickname: Ionutzzzz1 Nick-ul celui cu care am dat test: Cliff Numarul de greseli: [x/3]: 0/3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: Da. Verdict: Admis Alte precizari: Succes! Quote
..ionutzzzz1.. Posted January 17, 2016 Author Posted January 17, 2016 Nickname: Ionutzzzz1 Nick-ul celui cu care am dat test: DeGree Numarul de greseli: [x/3]: 0,5/3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: Da. Verdict: Admis Alte precizari: Multa bafta! Quote
Chivu Valentin Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Nickname: Sane. Nick-ul celui cu care am dat test: BuZZKr0 Numarul de greseli: [x/3]: 2/3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: Da Verdict: Admis / Respins. Admis Alte precizari: Succes ! Quote
..ionutzzzz1.. Posted January 17, 2016 Author Posted January 17, 2016 Nickname: Ionutzzzz1 Nick-ul celui cu care am dat test: Cryaotik Numarul de greseli: [x/3]: 2,5/3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: Da. Verdict: Admis Alte precizari: Multa bafta! Quote
DixoN Official Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Nickname: DixoN Nick-ul celui cu care am dat test: BoomDavid Numarul de greseli: [x/3]: 1,5 / 3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: La cerere. Verdict: Admis / Respins. Admis. Alte precizari: Welcome. Quote
Chivu Valentin Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Nickname: Sane. Nick-ul celui cu care am dat test: T3rMynaTor Numarul de greseli: [x/3]: 2,5/3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: Da Verdict: Admis / Respins. Admis Alte precizari: Mai citeste din regulament. Quote
DixoN Official Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 (edited) Nickname: DixoN Nick-ul celui cu care am dat test: Piciu Numarul de greseli: [x/3]: 3/3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: La cerere. Verdict: Admis / Respins. Respins Alte precizari: Maybe next time. Nickname: DixoN Nick-ul celui cu care am dat test: Andreijr11 Numarul de greseli: [x/3]: 1,5 / 3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: La cerere. Verdict: Admis / Respins. Admis Alte precizari: Welcome. Nickname: DixoN Nick-ul celui cu care am dat test: aLonE Numarul de greseli: [x/3]: 0/3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: La cerere. Verdict: Admis / Respins. Admis. Alte precizari: Welcome. Nickname: DixoN Nick-ul celui cu care am dat test: Drexel Numarul de greseli: [x/3]: 2 / 3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: La cerere. Verdict: Admis / Respins. Admis Alte precizari: Welcome. Edited January 17, 2016 by DixoN Official Quote
Chivu Valentin Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Nickname: Sane. Nick-ul celui cu care am dat test: Cosmin112 Numarul de greseli: [x/3]: 3/3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: Da Verdict: Admis / Respins. Respins Alte precizari: Invata regulamentul. Quote
Chivu Valentin Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Nickname: Sane. Nick-ul celui cu care am dat test: K1llYou Numarul de greseli: [x/3]: 3/3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: Da Verdict: Admis / Respins. Respins Alte precizari: Mai citeste din regulament. Quote
Chivu Valentin Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 (edited) Nickname: Sane. Nick-ul celui cu care am dat test: Clauu. Numarul de greseli: [x/3]: 1.5/3 Ai trimis PM cu pozele liderului?: Da. Verdict: Admis / Respins. Admis Alte precizari: Succes ! Edited January 17, 2016 by Sane325 Quote
Recommended Posts