Commy Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Salut, am si eu o problema. Imi merge foarte greu pc, pur si simplu nu ca se incarca greu pur si simplu se blocheaza incontinuu. Precizez ca dintr-o data face asa, nu pot sa-l scanez deoarece ramane blocat, nu pot sa fac mai nimic pe el. Ma puteti ajuta? Quote
SerBaN BuGGeD Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Achizitioneaza-ti alt PC daca asta iti merge greu. Quote
Commy Posted January 16, 2016 Author Posted January 16, 2016 Achizitioneaza-ti alt PC daca asta iti merge greu. mane nu îmi făcea asa.. dintr-o data sa întâmplat si nu cred ca e de la PC. Quote
SerBaN BuGGeD Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 mane nu îmi făcea asa.. dintr-o data sa întâmplat si nu cred ca e de la PC. Intra in 'Task Manager > Processes' si mai da End Task pe la ce nu iti trebuie si poate iti merge. Quote
Commy Posted January 16, 2016 Author Posted January 16, 2016 Intra in 'Task Manager > Processes' si mai da End Task pe la ce nu iti trebuie si poate iti merge. Degeaba.. Quote
SerBaN BuGGeD Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Degeaba.. Atunci nu stiu, cumpara un alt RAM, poate ala e mic si este full. Quote
Recommended Posts