x_Daniel Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Salut Bugged! In aceasta zi am hotarat sa va prezint modurile folosite de mine. Videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=ZPUbwaeClIg Modurile(informatii/instalarea/download): 1. Arme albastre: -Informatii: Sunt niste arme albastre, ce le inlocuiesc pe cele vechi cu un aspect frumos si luminos. -Instalarea: Se instaleaza cu SPARK. Deschidem programul SPARK, click pe butonul Open, mergem in folderul principal unde am instalat Gta San Andreas, click pe folderul Models, click pe butonul gta3.img. Dupa dam pe butonul Import si selectam toate fisierele de unde am dezarhivact acest mod. -Download: Click! 2. Hud.txd (tinta): -Informatii: Inlocuieste tinta veche cu cea noua si ai multa experienta in tintire. -Instalarea: Copiem fisierul si dam Paste in folderul principal Gta San Andreas, Models. -Download: Click! 3. Fonts.txd: -Informatii: Este un Font si un Size putin mai frumos, puteti sa il ''admirati'' cand va uitati pe ceas sau in Pause Menu(ESC). -Instalarea: Copiem fisierul si dam Paste in folderul principal Gta San Andreas, Models. -Download: Click! 4. Radar patrat: -Informatii: Inlocuieste radarul in forma de cerc cu cel in forma de patrat, este un radar mai mare dar interzis mafiotiilor. -Instalarea: Fisierul ''radardisc''. Avem nevoie de TXDWSHOP. Deschidem programul, Open IMG, mergem in folderul principal Gta San Andreas, Models, apoi click pe Hud.txd. Se deschide fereastra aceea, prima casuta, click pe Import si cautam poza noastra. Apoi click pe Save. Mai este un fisier, acel fisier se baga in folderul principal Gta San Andreas. -Download: Click! 5. Mapa detaliata: -Informatii: Inlocuieste mapa veche cu mapa noua, este o mapa folositoare mai ales pentru cei din Taxi. -Instalarea: Avem nevoie de programul SPARK. Deschidem programul, mergem in Gta San Andreas, Models, gta3.img, click pe Import si cautam fisierele dezarhivate. ATENTIE! Multi nu o sa instaleze bine mapa, pentru asta nu dati click pe SAVE ci pe Rebuild. -Download: Click! 6. Efecte: -Informatii: Sunt niste efecte stralucitoare, se pot vedea farurile de la masini mai ''luminoase'', apa modificata, etc. -Instalarea: Copy la fisierele dezarhivate de noi, mergem in Gta San Andreas, Models si apoi Paste. -Download: Click! 7. Checkpoint distance: -Informatii: Un mod folositor, mai ales pentru Instructori si Politisti. Sub mapa, arata cati metri mai ai pana la un player pe care ai dat [/find]. -Instalarea: Fisierul cp.cs, il puneti in folderul Cleo din Gta San Andreas, iar celalalt fisier il puneti in folderul principal Gta San Andreas. -Download: Click! 8. Strazi GTA IV: -Informatii: Inlocuieste strazile vechi cu unele mai frumoase. -Instalarea: Folosim programul SPARK. Deschidem programul, Open, mergem in folderul principal Gta San Andreas, Models, gta3.img. Apoi Import cu fisierele descarcate de noi. ATENTIE! Iar este necesar un Rebuild aici. -Download: Click! 9. Sunete reale: -Informatii: Inlocuieste sunetele vechi de la motorul masinii, de la arme cu unele mai reale. -Instalarea: Avem 2 foldere, este foarte usor. Mergem in folderul principal Gta San Andreas, Sounds si o sa arata CONFIG si SFX. Pai, avem si in fisierele din acest mod la fel, numai ca le inlocuiti. -Download: Click! 10. Mod Infernus: -Informatii: Inlocuieste vechiul Infernus cu unul nou. -Instalarea: Este cu Auto-Install, urmariti pasii de acolo. -Download: Click! - de aici puteti cauta mai multe moduri de Infernus. 11. Mod Cabbie: -Informatii: Inlocuieste vechiul Cabbie din companiile de Taxi cu unul mai frumos. -Instalarea: Este cu Auto-Install, urmariti pasii de acolo. -Download: Click! Programele cu care va instalati modurile: Cleo4: Click! Spark: Click! Txdwshop: Click! Cam atat a fost, sper ca v-am fost de folos, m-ar ajuta mult un +1. Daca aveti o nelamurire astept un comm. Fonts.txd nu e ala din Video
Marwell Posted January 29, 2016 Author Posted January 29, 2016 (edited) Fonts.txd nu e ala din Video Nu are cum. Ăla e. Edited January 29, 2016 by Marwell
Bugged1 Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Dă-mi modul pentru relectia farurilor din spate, te rog.
iRejecT. Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Salut Bugged! In aceasta zi am hotarat sa va prezint modurile folosite de mine. Videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=ZPUbwaeClIg Modurile(informatii/instalarea/download): 1. Arme albastre: -Informatii: Sunt niste arme albastre, ce le inlocuiesc pe cele vechi cu un aspect frumos si luminos. -Instalarea: Se instaleaza cu SPARK. Deschidem programul SPARK, click pe butonul Open, mergem in folderul principal unde am instalat Gta San Andreas, click pe folderul Models, click pe butonul gta3.img. Dupa dam pe butonul Import si selectam toate fisierele de unde am dezarhivact acest mod. -Download: Click! 2. Hud.txd (tinta): -Informatii: Inlocuieste tinta veche cu cea noua si ai multa experienta in tintire. -Instalarea: Copiem fisierul si dam Paste in folderul principal Gta San Andreas, Models. -Download: Click! 3. Fonts.txd: -Informatii: Este un Font si un Size putin mai frumos, puteti sa il ''admirati'' cand va uitati pe ceas sau in Pause Menu(ESC). -Instalarea: Copiem fisierul si dam Paste in folderul principal Gta San Andreas, Models. -Download: Click! 4. Radar patrat: -Informatii: Inlocuieste radarul in forma de cerc cu cel in forma de patrat, este un radar mai mare dar interzis mafiotiilor. -Instalarea: Fisierul ''radardisc''. Avem nevoie de TXDWSHOP. Deschidem programul, Open IMG, mergem in folderul principal Gta San Andreas, Models, apoi click pe Hud.txd. Se deschide fereastra aceea, prima casuta, click pe Import si cautam poza noastra. Apoi click pe Save. Mai este un fisier, acel fisier se baga in folderul principal Gta San Andreas. -Download: Click! 5. Mapa detaliata: -Informatii: Inlocuieste mapa veche cu mapa noua, este o mapa folositoare mai ales pentru cei din Taxi. -Instalarea: Avem nevoie de programul SPARK. Deschidem programul, mergem in Gta San Andreas, Models, gta3.img, click pe Import si cautam fisierele dezarhivate. ATENTIE! Multi nu o sa instaleze bine mapa, pentru asta nu dati click pe SAVE ci pe Rebuild. -Download: Click! 6. Efecte: -Informatii: Sunt niste efecte stralucitoare, se pot vedea farurile de la masini mai ''luminoase'', apa modificata, etc. -Instalarea: Copy la fisierele dezarhivate de noi, mergem in Gta San Andreas, Models si apoi Paste. -Download: Click! 7. Checkpoint distance: -Informatii: Un mod folositor, mai ales pentru Instructori si Politisti. Sub mapa, arata cati metri mai ai pana la un player pe care ai dat [/find]. -Instalarea: Fisierul cp.cs, il puneti in folderul Cleo din Gta San Andreas, iar celalalt fisier il puneti in folderul principal Gta San Andreas. -Download: Click! 8. Strazi GTA IV: -Informatii: Inlocuieste strazile vechi cu unele mai frumoase. -Instalarea: Folosim programul SPARK. Deschidem programul, Open, mergem in folderul principal Gta San Andreas, Models, gta3.img. Apoi Import cu fisierele descarcate de noi. ATENTIE! Iar este necesar un Rebuild aici. -Download: Click! 9. Sunete reale: -Informatii: Inlocuieste sunetele vechi de la motorul masinii, de la arme cu unele mai reale. -Instalarea: Avem 2 foldere, este foarte usor. Mergem in folderul principal Gta San Andreas, Sounds si o sa arata CONFIG si SFX. Pai, avem si in fisierele din acest mod la fel, numai ca le inlocuiti. -Download: Click! 10. Mod Infernus: -Informatii: Inlocuieste vechiul Infernus cu unul nou. -Instalarea: Este cu Auto-Install, urmariti pasii de acolo. -Download: Click! - de aici puteti cauta mai multe moduri de Infernus. 11. Mod Cabbie: -Informatii: Inlocuieste vechiul Cabbie din companiile de Taxi cu unul mai frumos. -Instalarea: Este cu Auto-Install, urmariti pasii de acolo. -Download: Click! Programele cu care va instalati modurile: Cleo4: Click! Spark: Click! Txdwshop: Click! Cam atat a fost, sper ca v-am fost de folos, m-ar ajuta mult un +1. Daca aveti o nelamurire astept un comm. Bune modurile, insa link-ul de la "Checkpoint" nu imi da decat fisierul ".ini" alt link cu ambele fisiere pls?
iSkate.[] Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 La efecte, există și efectul acela de sânge când te împusca cineva? Și nos intră tot la aceste efecte?
iRejecT. Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 La efecte, există și efectul acela de sânge când te împusca cineva? Și nos intră tot la aceste efecte? Nos-ul si sangele nu intra, am verificat acum 2 minute.
iSkate.[] Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Pt mapa patrata, eu cand deschid folderul GTA imi apar decat 4 icoane, dar hud.txd nu il pot deschide, ma puteti ajuta?
xPro. Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 La cp distange, ai pus doar un fisier cp_distange.ini la download.
Marwell Posted February 10, 2016 Author Posted February 10, 2016 La cp distange, ai pus doar un fisier cp_distange.ini la download. Mersi, prietene. De acum CP_distance are 2 link-uri de download: 1. http://www86.zippyshare.com/v/TzZD1E5G/file.html 2. http://www90.zippyshare.com/v/bZdyyhgc/file.html Va luati dupa tutorial cum sa il instalati.
Recommended Posts