Jump to content

Aplicatie - AIM - adryaN[] [Respins]

Recommended Posts

Posted

Nume: Adrian.
Varsta: Am varsta de 16 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sanatate, ma numesc Adrian Catalin, sunt din judetul Calarasi, si am varsta de 16 ani. Sunt un baiat de treaba, amuzant, cu simtul umorului, ce stiu sa respect pe cine ma respecta, si, bineinteles, am cei 7 ani de acasa. Eu sunt o fire calma, rabdatoare, cu capul pe umeri, si totodata serios. In timpul liber imi place sa joc fotbal cu baietii, sa ies prin oras, si bineinteles sa ma joc SA:MP.

Locatia(Oras): Calarasi.

Ce gen de muzica asculti? Rap, hip hop si manele.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : adryaN[]
Nivel : 30( la 21:00 fac 31).
Nume folosite anterior: TorresAdryan.
Vechime pe server: Un an jumate aproximativ.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, am avut de 3 ori ban, daca nu ma insel, de 2 ori pentru necooperare admin, si odata pentru abuz de functie in LSPD(nici eu nu stiam ce faceam pe atunci, eram incepator).

Poza cu invitatie: http://imgur.com/UREO5cb

Link cu faction history: http://bluepanel.bug...rofile/Adryan[]
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am avut nicio altercatie cu nimeni, ba din contra, ma inteleg bine cu unii dintre ei.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, uB, SOVICHT, Seraphim Family, M0RT4L, Phalanx, si multe altele, nu cred ca are rost sa le insir aici pe toate.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am mai fost.
Ce alte jocuri mai joci?: CS:GO.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cu Adz0r, colegu meu, bombardier.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10

Experienta DM [ ()/10]: 10/10

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: adryan.bombardieru, skype
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Pentru ca este cel mai vechi clan de pe server si in acelasi timp si respectat, si pentru ca am unii membrii care imi sunt prieteni. Acest clan este unic pe acest server, deoarece membrii de aici sunt respectati, dar la randul lor stiu sa respecte, si de aceea mi-as dori sa fac parte din acest clan, pentru ca toti sunt o familie, sar unul pentru altul.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Momentan, si sincer sa fiu, nu prea am cum sa ajut, decat cu activitatea si seriozitatea pe care o voi acorda.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur, este un tag foarte frumos, si l-as purta cu mandrie.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da, normal ca da.

Guest BENNYSAN
Posted

Nu se mai intra cu aplicatie.Intri  doar daca coliderii vor sa te bage in joc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp