Mehusion Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Salut! Am o problema la serverul meu. Faza este ca dupa ce se termina runda de paintball nu te scoate din arena. Nu poti da respawn, singura solutie este sa dai relog. Nu am idee ce ar trebui sa fac. Daca imi puteti explica? Multumesc anticipat pentru timpul acordat. Va voi oferi cateva informatii despre scriptul de la paintball daca este nevoie.
Blaskowski Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Salut! Am o problema la serverul meu. Faza este ca dupa ce se termina runda de paintball nu te scoate din arena. Nu poti da respawn, singura solutie este sa dai relog. Nu am idee ce ar trebui sa fac. Daca imi puteti explica? Multumesc anticipat pentru timpul acordat. Va voi oferi cateva informatii despre scriptul de la paintball daca este nevoie. O sursa script daca se poate, ce tine de paintball?
Iosif Vieru Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 (edited) Deci: Pune la globalPlayerLoop asta: if(PaintTime == 0 && IsPlayerPaintballing == 1) // Variabila care calculeaza timpul si variabila cu care "desparti" jucatorii care sunt in paintball arena. { foreach(Player, x) { new string[256]; new id = PaintBestScore(); // Si aici tot variabilele tale. format(string, sizeof(string), "%s is the winner of this round, with %d kills!", playerVariables[id][pNormalName], PaintScore[id]); // Din nou, variabilele tale. SCM(x, COLOR_WHITE, string); SetPlayerPos(x, coordonatele la care vrei sa-l dea.); SetPlayerInterior(x, 0); SetPlayerVirtualWorld(x, 0); PaintVotes[1] = 0; // DOAR Daca ai sistem de /votegun si daca da, pune variabilele tale peste tot. PaintVotes[0] = 0; PaintScore[x] = 0; SetPlayerHealth(x, 100); PaintballStart = 0; // Variabilele tale validResetPlayerWeapons(i); IsPlayerPaintballing = 0; // Variabilele tale } } P.S: S-ar putea sa fie cateva greseli, o fac de pe telefon.. Edited January 26, 2016 by Zoron
Mehusion Posted January 26, 2016 Author Posted January 26, 2016 (edited) Am rezolvat problema, va multumesc pentru ajutor. Mai am o problema cu Fly/Flymode. Nu ii dau de cap. Cere sa definesc fly si stop fly. Am incercat mai multe chestii, dar nu reusesc. Acestea sunt comenzile, am nevoie de new fly si new stopfly banuiesc. CMD:fly(playerid, params[]) { new playerVariables; if(playerVariables[playerid][pAdminLevel] >= 1) { if(playerVariables[playerid][pWarrants] == 0) { if(AFK[playerid] == 0) { if(playerVariables[playerid][pPrisonTime] == 0) { if(groupVariables[playerVariables[playerid][pGroup]][gInWar] == 0) { StartFly(playerid); } else SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "You can't use this command in war time."); } else SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "You can't spectate because you are sleeping."); } else SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "You can't spectate because you are in jail."); } else SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "You are wanted, you can't spectante anyone."); } return 1; } CMD:stopfly(playerid, params[]) { if(playerVariables[playerid][pAdminLevel] >= 1) { StopFly(playerid); } return 1; } Unde sunt pozele acelea, este scris [playerid]. Edited January 26, 2016 by Mehusion
Iosif Vieru Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Am rezolvat problema, va multumesc pentru ajutor. Mai am o problema cu Fly/Flymode. Nu ii dau de cap. Cere sa definesc fly si stop fly. Am incercat mai multe chestii, dar nu reusesc. Acestea sunt comenzile, am nevoie de new fly si new stopfly banuiesc. CMD:fly(playerid, params[]) { new playerVariables; if(playerVariables[playerid][pAdminLevel] >= 1) { if(playerVariables[playerid][pWarrants] == 0) { if(AFK[playerid] == 0) { if(playerVariables[playerid][pPrisonTime] == 0) { if(groupVariables[playerVariables[playerid][pGroup]][gInWar] == 0) { StartFly(playerid); } else SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "You can't use this command in war time."); } else SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "You can't spectate because you are sleeping."); } else SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "You can't spectate because you are in jail."); } else SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "You are wanted, you can't spectante anyone."); } return 1; } CMD:stopfly(playerid, params[]) { if(playerVariables[playerid][pAdminLevel] >= 1) { StopFly(playerid); } return 1; } Unde sunt pozele acelea, este scris [playerid]. Trebuie sa ai include-ul de fly si in gamemode la include-uri pune asta: include <fly>
Recommended Posts