Hatanaxa1 Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Nickname:Hatanaxa. Serverul pe care ai jucat?:Blue. De ce ai ales sa te retragi?: Cont spart. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Nimic. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?:Ma las de samp si nu cred ca o sa mai ma reapuc. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?:SHIFT, Zotha, p1nkman, drogxd.magicianul, reload, Adz0r[] si alekov. Ai altceva de adaugat?:Bafta prietenii mei care ati fost aproape de mine la greu sper sa ne auzim cu bine. 1 Quote
Adz0rEMBLEMA Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Nickname:Hatanaxa. Serverul pe care ai jucat?:Blue. De ce ai ales sa te retragi?: Cont spart. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Nimic. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?:Ma las de samp si nu cred ca o sa mai ma reapuc. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?:SHIFT, Zotha, p1nkman, drogxd.magicianul, reload, Adz0r[] si alekov. Ai altceva de adaugat?:Bafta prietenii mei care ati fost aproape de mine la greu sper sa ne auzim cu bine. Bafta nab, succes in real! Quote
NARCO Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Nu te cunosc, dar de ce sa nu-ti urez succes pe mai departe, sa ai numai momente bune in viata reala, bafta. Quote
Hatanaxa1 Posted January 30, 2016 Author Posted January 30, 2016 ceaw ms Nu te cunosc, dar de ce sa nu-ti urez succes pe mai departe, sa ai numai momente bune in viata reala, bafta. Colegu meu mai uitat cand eram cu tine in russia. Quote
NARCO Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 ms Colegu meu mai uitat cand eram cu tine in russia. Parca imi aduc ceva aminte cand era Markowitz lider la Russian. Quote
Recommended Posts