Crabby Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Am un pc de 6gb ram,placa video nvidia geforce 730 2gb ddr3,etc.Sper sa va ajute specificatile astea. De ieri am inceput sa am problema cu orice joc.Intru pe Samp sau pe alt joc,ma joc aproximativ jumatate de ora apoi de la 100 fps imi scade la 20 chiar 7 fps.Am dat restart la pc,dar povestea se repeta.Nu vreau sa imi reinstalez windows-ul.O zi placuta. Quote
MpL. Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 1. Ai programe care manca net deschide(utorrent, messenger, steam) 2. Ai moduri de grafica mai reala(ENB) sau mod de vegetatie. Eu iti recomand un reinstall la windows sau macar la GTA, si baga doar modurile necesare nu cele de grafica/vegetatie(Daca ai) 1 Quote
Crabby Posted January 30, 2016 Author Posted January 30, 2016 (edited) Am avut modurile lui Awake,si dupa am sters gta-u si l-am refacut fara moduri.Programe am dar steamu si skype ce aveam si inainte si nu pateam nimic. Am uitat sa zic ca si pc-u imi merge putintel greu. De curatat nu am de ce sa il curat deoarece am pc-u de aproape 1 luna,si nu vreau sa desfac unitatea cand este inca in garantie. Edited January 30, 2016 by Crabby Quote
Twig Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Daca merge si PC-ul greu e de la windows ai si cati biti are? Quote
Crabby Posted January 30, 2016 Author Posted January 30, 2016 Am rezolvat nu mai trebe,mulumesc oricum. Quote
Recommended Posts