StarRo Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Am facut comanda /report cu TD cu tot arata sus tot cand da cineva report nu arata sus trebuie sa ies si sa intru din nou pe server ca sa arate.
Florinutz Florin Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Salut vreau si eu sa reclam pe un Player, cu numele [bSK[st@rT Face inseletorie Ma inselat de 1,5kk da-ti ban va rog, Multumesc. ^_^
StarRo Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 (edited) Salut vreau si eu sa reclam pe un Player, cu numele [bSK[st@rT Face inseletorie Ma inselat de 1,5kk da-ti ban va rog, Multumesc. ^_^ Uitate aici daca vrei sa faci o reclamatie aici pe ce server joci tu , aici unde ai postat este forum de scripting. http://greenpanel.bugged.ro/complaints - Acesta este green http://bluepanel.bugged.ro/complaints- Acesta este blue http://redpanel.bugged.ro/complaints- Iar acesta red , sper ca te-am ajutat, bafta. ^_^ Edited February 3, 2016 by StarRo
Blaskowski Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Vrei sa ghicim sistemul? Posteaza o sursa ceva, sa ne dam seama.
StarRo Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 (edited) Vrei sa ghicim sistemul? Posteaza o sursa ceva, sa ne dam seama. Am rezolvat asta ms dar am o problema am comanda asta sistem report merge tot + td-urile merg asta nu stiu ce are indiferent ca su 100+ report zice ca nu sunt reporturi , iar la mine cand cineva da report se face numarreport++ dar asta nush dc nu contorizeaza CMD:reports(playerid, params[]) { if(gPlayerLogged[playerid] == 0) return SendClientMessage(playerid, COLOR_LIGHTRED, "You need to login first."); if(IsPlayerConnected(playerid)) { new iString[712],string[128],NumarReport = 0,titlestring[50],name[30]; if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 1) return SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, AdminOnly); foreach(Player, i) { if(GetPVarString(i, "Report", string, 128)) { GetPVarString(i, "Report", string, sizeof(string)); GetPlayerName(i, name,sizeof(name)); format(string, sizeof(string), "Report: %s(%d) - ID(%d)\n",name,i,i); strcat(iString,string); NumarReport ++; } } format(titlestring, sizeof(titlestring), "Pending Report: %d", NumarReport); ShowPlayerDialog(playerid, 311, DIALOG_STYLE_LIST, titlestring, iString, "Close", ""); if(NumarReport == 0) return SCM(playerid,COLOR_WHITE,"{FFFF45}No report available."); } return 1; } Am rezolvat asta ms dar am o problema am comanda asta sistem report merge tot + td-urile merg asta nu stiu ce are indiferent ca su 100+ report zice ca nu sunt reporturi , iar la mine cand cineva da report se face numarreport++ dar asta nush dc nu contorizeaza si am mai facut aia cu skin preview si nu imi arata daca ma poti ajuta te platesc. CMD:reports(playerid, params[]) { if(gPlayerLogged[playerid] == 0) return SendClientMessage(playerid, COLOR_LIGHTRED, "You need to login first."); if(IsPlayerConnected(playerid)) { new iString[712],string[128],NumarReport = 0,titlestring[50],name[30]; if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 1) return SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, AdminOnly); foreach(Player, i) { if(GetPVarString(i, "Report", string, 128)) { GetPVarString(i, "Report", string, sizeof(string)); GetPlayerName(i, name,sizeof(name)); format(string, sizeof(string), "Report: %s(%d) - ID(%d)\n",name,i,i); strcat(iString,string); NumarReport ++; } } format(titlestring, sizeof(titlestring), "Pending Report: %d", NumarReport); ShowPlayerDialog(playerid, 311, DIALOG_STYLE_LIST, titlestring, iString, "Close", ""); if(NumarReport == 0) return SCM(playerid,COLOR_WHITE,"{FFFF45}No report available."); } return 1; } Edited February 3, 2016 by StarRo
L0K3D. Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Daca nu imi dadeai acea teapa aveai totul rezolvat. Ti-am mai explicat, dar vad ca nu intelegi nimic scriptere. Nu o sa-ti mearga reports daca tu ai ai sistemul meu de report (din alt GM, de la 0). Sunt alte variabile, trebuie sa refaci / editezi comanda /reports sau /report pentru a ajunge la o varianta compatibila.
StarRo Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 Daca nu imi dadeai acea teapa aveai totul rezolvat. Ti-am mai explicat, dar vad ca nu intelegi nimic scriptere. Nu o sa-ti mearga reports daca tu ai ai sistemul meu de report (din alt GM, de la 0). Sunt alte variabile, trebuie sa refaci / editezi comanda /reports sau /report pentru a ajunge la o varianta compatibila. E din gm-ul tau pe naiba , stim amandoi ca nu este gm-ul tau ci este r***-**** .
Blaskowski Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 E din gm-ul tau pe naiba , stim amandoi ca nu este gm-ul tau ci este r***-**** . Daca l-ai tepuit pe L0K3D nu te mai ajut.....am avut si eu parte de tepari, daca tot nu stii in ale scriptului, macar fii cinstit. Pana nu-I dai ce trebuia sa-i dai nu te ajut/mai ajut, fara suparare.
Alexandru Florentin Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Sunt pe alt cont dar nu i-am dat teapa am zis ca sa îmi facă aia si a zis bine nu am stabilit preț i-am dat poza profil aveam un nrg când a terminat si i-am zis ca ii dau cont dar el a zis nrg si nu mai il aveam
Blaskowski Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Sunt pe alt cont dar nu i-am dat teapa am zis ca sa îmi facă aia si a zis bine nu am stabilit preț i-am dat poza profil aveam un nrg când a terminat si i-am zis ca ii dau cont dar el a zis nrg si nu mai il aveam pai rezolvi tu, dai o teapa faci rost de nrg si i-l dai.
Florinutz Florin Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Frate pot sa-ti mai pun o intrebare daca tot vrei sa ma ajuti . ? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
StarRo Posted February 4, 2016 Author Posted February 4, 2016 Frate pot sa-ti mai pun o intrebare daca tot vrei sa ma ajuti . ? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: Da.
Alynush02 Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Frate pot sa-ti mai pun o intrebare daca tot vrei sa ma ajuti . ? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: El nu poate sa te ajute, nu are cunostinte necesare pentru a te ajuta. Fa un topic nou, te vor ajuta alti cu experienta, nu StarRo. StarRo este un ratat in ale pawn-ului. Da. Poti sa dai Log Out...
StarRo Posted February 4, 2016 Author Posted February 4, 2016 El nu poate sa te ajute, nu are cunostinte necesare pentru a te ajuta. Fa un topic nou, te vor ajuta alti cu experienta, nu StarRo. StarRo este un ratat in ale pawn-ului. Poti sa dai Log Out... Cred ca tu te uitai in oglinda cand ai zis chestia asta si deasta .
Alynush02 Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Cred ca tu te uitai in oglinda cand ai zis chestia asta si deasta . Sincer? Cred ca ai uitat cand plangeai la mine sa-ti fac comenzi si sa-ti dau sistemele care le faceam si ti le aratam, mi-ai dat niste $$ pe o culoare bugged, dar dupa un timp, ai postat pe bugged aceste sisteme, fara sa lasi credite, erau "alte tale". Mai stii cand te-am bagat pe skype cu l0k3d? Nici macar nu ai spus "Salut" cand ai intrat in conferinta, ai venit si ai spus direct "ba un4m3d da-mi si mie sistemul ala de apanel". Cred ca ai uitat cand plangeai la mine si la L0K3D, dar trecem peste asta, inca ceva, lasa-te de pawn, nu esti destul de inteligent sa fii un "master of pawn". Lasa-te, pls.. Data viitoare cand ma vei mai jignii, vei regreta.
StarRo Posted February 4, 2016 Author Posted February 4, 2016 (edited) Sincer? Cred ca ai uitat cand plangeai la mine sa-ti fac comenzi si sa-ti dau sistemele care le faceam si ti le aratam, mi-ai dat niste $$ pe o culoare bugged, dar dupa un timp, ai postat pe bugged aceste sisteme, fara sa lasi credite, erau "alte tale". Mai stii cand te-am bagat pe skype cu l0k3d? Nici macar nu ai spus "Salut" cand ai intrat in conferinta, ai venit si ai spus direct "ba un4m3d da-mi si mie sistemul ala de apanel". Cred ca ai uitat cand plangeai la mine si la L0K3D, dar trecem peste asta, inca ceva, lasa-te de pawn, nu esti destul de inteligent sa fii un "master of pawn". Lasa-te, pls.. Data viitoare cand ma vei mai jignii, vei regreta. Sti ce las-o balta daca si aia este jignire eu tin cu Dinamo. Edited February 4, 2016 by StarRo
Recommended Posts