Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut, BuGGed! După cum v-am promis, m-am ținut de cuvânt și v-am făcut un tutorial cum să aveți 101 fps cu Bandicam când filmați. Mai pe scurt niște setării în care Bandicam-ul mănâncă 0 fps-uri.
Dacă ai pc de carton, degeaba faci aceste setării. Dar totuși dacă ai pc de carton și ai 20 fps, când filmezi nu o să-ți scadă deloc fps-uriile!
Aveți tot ce trebuie în video de mai jos.
O setare nu am putut s-o prezint deoarece filmam.
Ultima setare care trebuie făcută este aici: CLICK!

Dacă nu ai înțeles ceva din acest tutorial, lasă un reply și o să fiu mai explicit.

(!) Video cu tutorial:                                         https://www.youtube.com/watch?v=VP4LNRlp-10&feature=youtu.be

(!) Dovadă de fps-uri cu aceste setării perfecte: https://www.youtube.com/watch?v=tZj0CHB6xuQ

Dacă ți-a fost de folos acest tutorial, nu ezita să-mi dai +1!

(!) Dacă vrei să fi la curent cu toate noutățile de pe canelul meu, abonează-te chiar acum:

~ Channel YouTube: CLICK!

Edited by AIM.Dantes
  • Upvote 7
Posted

Salut, BuGGed! După cum v-am promis, m-am ținut de cuvânt și v-am făcut un tutorial cum să aveți 101 fps cu Bandicam când filmați. Mai pe scurt niște setării în care Bandicam-ul mănâncă 0 fps-uri.

Dacă ai pc de carton, degeaba faci aceste setării. Dar totuși dacă ai pc de carton și ai 20 fps, când filmezi nu o să-ți scadă deloc fps-uriile!

Aveți tot ce trebuie în video de mai jos.

O setare nu am putut s-o prezint deoarece filmam.

Ultima setare care trebuie făcută este aici: CLICK!

Dacă nu ai înțeles ceva din acest tutorial, lasă un reply și o să fiu mai explicit.

(!) Video cu tutorial:                                         https://www.youtube.com/watch?v=VP4LNRlp-10&feature=youtu.be

(!) Dovadă de fps-uri cu aceste setării perfecte: https://www.youtube.com/watch?v=tZj0CHB6xuQ

Dacă ți-a fost de folos acest tutorial, nu ezita să-mi dai +1!

(!) Dacă vrei să fi la curent cu toate noutățile de pe canelul meu, abonează-te chiar acum:

~ Channel YouTube: CLICK!

normal că ai 100 fps dacă joci pe 800 x 600 + moduri cu o calitate foarte proastă.

nu ajută cu nimic setările.

Posted

normal că ai 100 fps dacă joci pe 800 x 600 + moduri cu o calitate foarte proastă.

nu ajută cu nimic setările.

tu, vorbești să te afli în treabă? până să fac setăriile ăstea filmam cu 40-50 fps, acum filmez cu 101. Nu mai suferii aici și taci dracu dacă nu ești în domeniu!

Posted

tu, vorbești să te afli în treabă? până să fac setăriile ăstea filmam cu 40-50 fps, acum filmez cu 101. Nu mai suferii aici și taci dracu dacă nu ești în domeniu!

prietene, stai tu calm

normal că filmai cu 40-50, poate aveai rezoluție mai mare, lasă-te.

Posted (edited)

prietene, stai tu calm

normal că filmai cu 40-50, poate aveai rezoluție mai mare, lasă-te.

Cel mai mare post-hunter de pe green, apărut peste noapte și are aere. Hai du-te la școală, jet de la topicu meu!

Edited by AIM.Dantes
Posted

Cel mai mare post-hunter de pe green, apărut peste noapte și are aere. Hai du-te la școală, jet de la topicu meu!

Amice, eu nu te-am jignit pe tine.

ți-am spus frumos că aceste setări nu te ajută, nu-mi spune tu mie să mă duc la școală, habar n-ai să tastezi corect gramatical.

topicul*

war-uri, cu un singur 'i'.

baftă pe server, acolo cu 800 x 600, că doar atât îți duce racheta.

• Upvote 1
Posted (edited)

Amice, eu nu te-am jignit pe tine.

ți-am spus frumos că aceste setări nu te ajută, nu-mi spune tu mie să mă duc la școală, habar n-ai să tastezi corect gramatical.

topicul*

war-uri, cu un singur 'i'.

baftă pe server, acolo cu 800 x 600, că doar atât îți duce racheta.

se vede că ești pașnic, eu cu full screen nu trag bine, dacă cu 800x600 trag mai bine, e problema mea nu a ta, du-te tare ”codat banat” !

Edited by AIM.Dantes
Posted

se vede că ești pașnic, eu cu full screen nu trag bine, dacă cu 800x600 trag mai bine, e problema mea nu a ta, du-te tare ”codat banat” !

n-are legătură rezoluția cu skill-ul, prietene.

Posted (edited)

ți-am zis că ești pașinc, automat când schimbi rezoluția, se schimbă și sensivitatea. Dar ce să-ți fac, ești pașnic anonim cu cod.

Edited by AIM.Dantes
Posted

Ba da are treaba: 

Vizavi de setari, nu exista setari perfecte pentru bandicam depinde de pc-ul fiecaruia asa ca va recomand sa experimentati singuri cu ele sa vedeti care sunt mai ok pentru voi.

Posted

Ba da are treaba: 

Vizavi de setari, nu exista setari perfecte pentru bandicam depinde de pc-ul fiecaruia asa ca va recomand sa experimentati singuri cu ele sa vedeti care sunt mai ok pentru voi.

Gumball degeaba incerci sa-i explici la prost... nu se merita. N-ai sa vezi nici un taran sa inteleaga asa ceva.

Posted

ți-am zis că ești pașinc, automat când schimbi rezoluția, se schimbă și sensivitatea. Dar ce să-ți fac, ești pașnic anonim cu cod.

amice, eu vorbeam de setările tale.

nu ajută cu nimic, postezi degeaba pe forum.

bun, să zicem că pe 800 x 600 joci tu, de ce ai unele efecte scoase de la arme? de ce ai armele alea șterse? frumos, ce să zic

Posted

amice, eu vorbeam de setările tale.

nu ajută cu nimic, postezi degeaba pe forum.

bun, să zicem că pe 800 x 600 joci tu, de ce ai unele efecte scoase de la arme? de ce ai armele alea șterse? frumos, ce să zic

și armele au scopu lor, eu cu armele ălea trag bine, depinde de țintă. Sunt ținte în care îmi pun mod de arme, și ținte în care joc cu default că dau mai bine.. Ești panic codat, nu știi tu aceste lucruri. Nu mai fă off-topic aici că îți dau report.

Posted

și armele au scopu lor, eu cu armele ălea trag bine, depinde de țintă. Sunt ținte în care îmi pun mod de arme, și ținte în care joc cu default că dau mai bine.. Ești panic codat, nu știi tu aceste lucruri. Nu mai fă off-topic aici că îți dau report.

nu are legătură ce spui tu.

intră pe panel să-ți vezi reclamația, gg.

Posted

Oke, lasa-mi si mia armele alea.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp