jOE. Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Nickname: jOE.Serverul pe care ai jucat?: blue.bugged.roDe ce ai ales sa te retragi?: Sunt foarte multe motive, unul dintre ele este ca sunt pe a 8-a si nu prea pot intra, dar sunt si altele legate de staff.Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Nu cred ca ma voi mai intoarce, poate, dar nu cred, la vara.Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Da, mi-am organizat un server, iar in timpul liber voi intra pe el.Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Mama, sunt multi. Pai, tot News Reporters, clanurile in care am fost. Pe langa astea, se stiu ei.Ai altceva de adaugat?: Contul il voi da unui verisor mai mic, se va juca el (l-am invatat sa dea rp, totul ca sa tina contul in NR). Bafta all. Quote
Sycer. Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Bafta. Astept sa-mi zici pe facebook server-ul si motivul pentru care te-ai lasat. Da si mie un +1: http://forum.bugged.ro/topic/183760-mod-pack-moduri-prezentate-de-sycer/ Quote
brolyK47 Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Clarrr. :( Multa bafta joe.DUH0VN1K! Ne revedem in vara, da rapid! :* Quote
SnN4GaminG Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 poti sa pleci , nu avem nevoie de tine. Quote
jOE. Posted February 1, 2016 Author Posted February 1, 2016 Clarrr. :( Multa bafta joe.DUH0VN1K! Ne revedem in vara, da rapid! :* baftă călugăre. nu ma intereseaza, pa msss Quote
jOE. Posted February 4, 2016 Author Posted February 4, 2016 (!) Am decs sa nu ma mai retrag, ajutat fiind de prieteni. Va multumesc totusi tuturor care mi-ati spus 'urarile' voastre. Ne vedem pe server ;) (!) Quote
Recommended Posts