Twig Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 (edited) Vreau sa stiu daca mai sunt ''ratati'' ca mine care au dat [/quitgroup] in loc de [/quitjob]? ;(( Edited February 2, 2016 by Twig Quote
Zecke Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Da, csf. Nu inteleg cum este posibil, dar na! :))) Quote
Andr3ikk Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Vreau sa stiu daca mai sunt ''ratati'' ca mine care au dat [/quitgroup] in loc de [/quitjob]? ;(( Imi amintesc cum acuma 6 luni eram in Taxi LV si aveam vreo 100days+ si eu ca nobul, avand si lag, am vrut sa iau job-ul detective, cand dintr-o data ma trezesc civilan... Quote
Twig Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 Imi amintesc cum acuma 6 luni eram in Taxi LV si aveam vreo 100days+ si eu ca nobul, avand si lag, am vrut sa iau job-ul detective, cand dintr-o data ma trezesc civilan... Asa am facut si eu, m-am dus sa iau detective, ma grabeam si am dat repede /quitgroup am vazut ca ma intreaba ceva si am dat enter, reflex.. Quote
Recommended Posts