Popular Post Smell Posted February 5, 2016 Popular Post Posted February 5, 2016 Salutare Bugged, eu sunt Smell si astazi m-am decis sa va prezint varianta noua a modurilor mele. Mai jos aveti prezentarea modurilor, link-urile de download si instalarea fiecarui mod. https://www.youtube.com/watch?v=dR6NRQXr6a0 Armele Albastre Se pun cu ajutorul progamului Spark in gta3.img. Arme pe spate Se pun in folderul principal al jocului. Font Se pune in folderul "Models". Efecte Copiati folderele "Models" si "Data" in folderul principal al jocului. Harta 3D Se pune cu ajutorul programului Spark in gta3.img. Mod Infernus Se pune cu ajutorului programului Spark. Mod Bullet Se pune la fel ca si modul de Infernus cu Spark. Mapa pe M Fisierele "map.cs" si "map" se pun in "cleo", iar "Models" se inlocuieste cu"models" Ped Se pune in folder-ul "anim". Sunetele reale Se copiaza cele doua foldere in "audio". Tinta aqua Se inlocuieste cu cea din "models". Damage Informer Se pune in folder-ul "cleo". Sensitivity Fix Se pune in "cleo". ENB Acesta este cu auto instalare, doar selectati unde aveti instalat SA:MP-ul. Radar Patrat Fisierele se pun in folder-ul principal al jocului. Strazi HD Se instaleaza cu auto installer-ul. Vegetatie HD Se instaleaza cu auto installer-ul. Skin-urile HD Se pun cu ajutorului programului "Spark". Pentru ca modurile sa va mearga aveti nevoie de urmatoarele programe: Sampfuncs, Cleo si Spark. Sampfuncs se pune in folder-ul principal al jocului. Multumesc pentru vizualizare! Daca v-au placut nu ezitati sa apasati butonul de +1. 41
ZACKRLT Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Frumoase modurile, imi plac skinurile HD, le voi folosi.
BlazKo Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Un mic sfat, cand mai faci o prezentare de moduri in care trebuie sa prezinti sunetele, nu mai pune muzica, nu prea se intelege. In rest e bine.
Smell Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 Un mic sfat, cand mai faci o prezentare de moduri in care trebuie sa prezinti sunetele, nu mai pune muzica, nu prea se intelege. In rest e bine. Mersi pentru sfat, insa daca nu aveam muzica era prea monotona prezentarea.
Andr3ikk Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Cam ce PC ai de iti ruleaza astfel de moduri?
Smell Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 (edited) Cam ce PC ai de iti ruleaza astfel de moduri? Un AMD FX 640 3.0ghz, Radeon HD 5700 1gb 128-bit, 8GB Ram (2x2 Kingston l 2x2 HyperX Black). Edited February 5, 2016 by Alliance Smell
BlazKo Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Mersi pentru sfat, insa daca nu aveam muzica era prea monotona prezentarea. Stiu, dar daca dadeai volumu' putin la minim sa se auda asa un firicel de muzica, era bine. Un quad core, 8 gb ram, placa video de 1gb 128-bit GDDR5. Spune si seria la placa video, nu ne putem da seama.
Smell Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 (edited) Care e numele fontului de la sa-mp.cfg? Acesta este cred http://forum.bugged.ro/topic/94005-recreate-chat-font-samp/ Edited February 5, 2016 by Alliance Smell
vali20301 Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 (edited) Frumoase modurile . +1 Edited February 5, 2016 by Americanu69.uL
Between98 Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Misto, da pacat ca sunt mafiot ca le bagam si eu.
Marius_Claudiu123 Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 (edited) Cate fps-uri ai ? Si pe pc-ul asta cu cate o sa merga ? Click Edited February 7, 2016 by ClaudiuSDK
Kedox Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 (edited) Voi avea lag daca imi voi toate modurile pe acest laptop?: http://i.imgur.com/fxhzlbc.png Cam cat FPS voi avea daca voi baga modurile? Edited February 7, 2016 by Bk.DealerDrog
Smell Posted February 7, 2016 Author Posted February 7, 2016 Voi avea lag daca imi voi toate modurile pe acest laptop?: http://i.imgur.com/fxhzlbc.png Cam cat FPS voi avea daca voi baga modurile? Depinde ce placa video ai, procesorul este bun, nu ar trebui sa-ti faca probleme. O sa-ti scada cam cu vreo 30 de FPS-uri daca instalezi modurile. Cate fps-uri ai ? Si pe pc-ul asta cu cate o sa merga ? Click Am undeva la 50-60 FPS-uri constant, cat despre calculator nu pot spune ca este unul stralucit.
Marius_Claudiu123 Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Depinde ce placa video ai, procesorul este bun, nu ar trebui sa-ti faca probleme. O sa-ti scada cam cu vreo 30 de FPS-uri daca instalezi modurile. Am undeva la 50-60 FPS-uri constant, cat despre calculator nu pot spune ca este unul stralucit. Stiu ca, calculatorul nu este stralucit. Dar momentan la bugetul care il am nu imi prea permit unul mai scump.
Recommended Posts