Jump to content

Recommended Posts

Posted

Un mic sfat, cand mai faci o prezentare de moduri in care trebuie sa prezinti sunetele, nu mai pune muzica, nu prea se intelege. In rest e bine.

Posted

Un mic sfat, cand mai faci o prezentare de moduri in care trebuie sa prezinti sunetele, nu mai pune muzica, nu prea se intelege. In rest e bine.

Mersi pentru sfat, insa daca nu aveam muzica era prea monotona prezentarea.

Posted (edited)

Cam ce PC ai de iti ruleaza astfel de moduri?

Un AMD FX 640 3.0ghz, Radeon HD 5700 1gb 128-bit, 8GB Ram (2x2 Kingston l 2x2 HyperX Black).

Edited by Alliance Smell
Posted

Mersi pentru sfat, insa daca nu aveam muzica era prea monotona prezentarea.

Stiu, dar daca dadeai volumu' putin la minim sa se auda asa un firicel de muzica, era bine.

Un quad core, 8 gb ram, placa video de 1gb 128-bit GDDR5.

Spune si seria la placa video, nu ne putem da seama.

Posted

Voi avea lag daca imi voi toate modurile pe acest laptop?: http://i.imgur.com/fxhzlbc.png

Cam cat FPS voi avea daca voi baga modurile?

Depinde ce placa video ai, procesorul este bun, nu ar trebui sa-ti faca probleme. O sa-ti scada cam cu vreo 30 de FPS-uri daca instalezi modurile.

Cate fps-uri ai ? Si pe pc-ul asta cu cate o sa merga ? 

Click

Am undeva la 50-60 FPS-uri constant, cat despre calculator nu pot spune ca este unul stralucit.

Posted

Depinde ce placa video ai, procesorul este bun, nu ar trebui sa-ti faca probleme. O sa-ti scada cam cu vreo 30 de FPS-uri daca instalezi modurile.

Am undeva la 50-60 FPS-uri constant, cat despre calculator nu pot spune ca este unul stralucit.

Stiu ca, calculatorul nu este stralucit. Dar momentan la bugetul care il am nu imi prea permit unul mai scump.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp