BAZOOKA Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Se pune fisierul in folder-ul principal al jocului. Stiu, insa acele moduri necesita si un calculator mult mai bun, spre exemplu al meu merge cu 30 FPS-uri cu tot mod pack-ul lui. La mine pe i7 12 gb ram si gtx745 4gb imi dadea crash dar am scos enb-ul si merge bine acum. Cred ca are limitator la 52 fps pentru ca sta constant indiferent unde sunt..
Mr.DennY Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Bravo Smell, esti super, de mult timp cautam aceste moduri, ala cu armele albastre mai ales, si harta pe m, aia care o aveam eu era albastra si demodata, mersi mult.
Smell Posted February 16, 2016 Author Posted February 16, 2016 Bravo Smell, esti super, de mult timp cautam aceste moduri, ala cu armele albastre mai ales, si harta pe m, aia care o aveam eu era albastra si demodata, mersi mult. Ma bucur ca te-am ajutat!
SergiuDaniel Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Salutare Bugged, eu sunt Smell si astazi m-am decis sa va prezint varianta noua a modurilor mele. Mai jos aveti prezentarea modurilor, link-urile de download si instalarea fiecarui mod. https://www.youtube.com/watch?v=dR6NRQXr6a0 Armele Albastre Se pun cu ajutorul progamului Spark in gta3.img. Arme pe spate Se pun in folderul principal al jocului. Font Se pune in folderul "Models". Efecte Copiati folderele "Models" si "Data" in folderul principal al jocului. Harta 3D Se pune cu ajutorul programului Spark in gta3.img. Mod Infernus Se pune cu ajutorului programului Spark. Mod Bullet Se pune la fel ca si modul de Infernus cu Spark. Mapa pe M Fisierele "map.cs" si "map" se pun in "cleo", iar "Models" se inlocuieste cu"models" Ped Se pune in folder-ul "anim". Sunetele reale Se copiaza cele doua foldere in "audio". Tinta aqua Se inlocuieste cu cea din "models". Damage Informer Se pune in folder-ul "cleo". Sensitivity Fix Se pune in "cleo". ENB Acesta este cu auto instalare, doar selectati unde aveti instalat SA:MP-ul. Radar Patrat Fisierele se pun in folder-ul principal al jocului. Strazi HD Se instaleaza cu auto installer-ul. Vegetatie HD Se instaleaza cu auto installer-ul. Skin-urile HD Se pun cu ajutorului programului "Spark". Pentru ca modurile sa va mearga aveti nevoie de urmatoarele programe: Sampfuncs, Cleo si Spark. Sampfuncs se pune in folder-ul principal al jocului. Multumesc pentru vizualizare! Daca v-au placut nu ezitati sa apasati butonul de +1. Nu ai pus un radarrect pentru hud.txd ( contutul patratului )
Mr.DennY Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Nu ai pus un radarrect pentru hud.txd ( contutul patratului )Parca era, la mine e totul ok.
Smell Posted February 18, 2016 Author Posted February 18, 2016 Nu ai pus un radarrect pentru hud.txd ( contutul patratului ) Daca vei lua tinta vei avea si conturul la harta.
SergiuDaniel Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Daca vei lua tinta vei avea si conturul la harta. Am luat tinta si nu il aveam, de aceea am scris
Razvan5 Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 GG modurile sunt super si le folosesc deja. Tino tot asa.
Alex Costea Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Imi dai samp.cfg-ul tau te rog mult ai +1.
NickakZerxos Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Mi-am stricat sampu din cauza ENB-ului si nici nu il pot sterge!
Smell Posted March 4, 2016 Author Posted March 4, 2016 Mi-am stricat sampu din cauza ENB-ului si nici nu il pot sterge! Ai facut-o pe propria raspundere, nu e vina mea nicaieri. Daca stii ca nu te descurci cu modurile sau nu ai un back-up facut, nu e vina mea.
NickakZerxos Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Ai facut-o pe propria raspundere, nu e vina mea nicaieri. Daca stii ca nu te descurci cu modurile sau nu ai un back-up facut, nu e vina mea. Imi pare rau ca mai noi auto installer-le de la gamemodding vin si fara dezinstalare *_*. Moduri de toata jena.
Smell Posted March 4, 2016 Author Posted March 4, 2016 Imi pare rau ca mai noi auto installer-le de la gamemodding vin si fara dezinstalare *_*. Moduri de toata jena. Daca doreai sa stii, si nu stiai deja, in folder-ul principal al jocului este un folder numit www.GameModding.net, de acolo poti dezinstala tot ce este de la gamemodding.
NickakZerxos Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Daca doreai sa stii, si nu stiai deja, in folder-ul principal al jocului este un folder numit www.GameModding.net, de acolo poti dezinstala tot ce este de la gamemodding. Stiu asta doar ca nu a aparatu acolo. Am reinstalat sampul ce mai conteaza.
Recommended Posts