Sn0kE Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Nickname:QwErT. Nick-uri anterioare:KevinCM blue Ce vârsta ai?:17 ani. Din ce oraș ești?:Vulcan Poza cu invitația din joc de la un membru (obligatoriu):http://imgur.com/5UsUtGo Profilul de pe panel (link) :http://greenpanel.bugged.ro/profile/QwErT. Ai mai făcut parte din Hooligans? Daca da, de ce ai ieșit?:Nu. Ce hobby-uri ai:Fotbalul De ce vrei să intri în clan:Deoare ce imi plaace mult activitate lui. O scurta autocaracterizare:Salut! Mă numesc Ionut și am 17 ani, Sunt o persoană foarte socială, amuzantă, încrezătoare, sinceră, puternică, ambițioasă și plină de energie. Sunt mereu în cautare de prieteni noi, oameni noi și de experiențe noi care mă vor ajuta in viitor. Ador să muncesc pentru un lucru iar cand îl incep îmi place sa îl duc până la capăt facând astfel fericiți oamenii care mă susțin, nu țin cont de starea materiala a unui om si îmi place sa am prieteni din oricum ar fii ei. Sunt o fire ambițioasă căreia îi place sa muncească pentru a deveni cunoscut de lume. Hobby-urile mele sunt: fotbalul, tenisul, sa-mp-ul și ieșitul cu prietenii, sunt un om milos căruia îi place sa ajute pe cei din jur, vorbesc sincer nu imi place minciuna și sunt in stare sa recunosc greșelile pe care le fac, nu îmi plac oamenii care mint și ador să mi se spună in fața daca cineva are ceva cu mine. Respect lumea chiar daca ei nu mă respectă la fel de mult cum îi respect eu pe ei, sunt un băiat care spune lucrurile pe față și nu ascunde nimic, nu îmi place sa jignesc pe nimeni, respect prietenii și familia, iubesc să joc corect și să nu dau țepe, nu îmi place sa ma amesctec în confilcte și să ma amestec unde nu trebuie și las lucrurile să decurgă de la sine. Îmi organizez timpul așa de bine încât pot să fac orice activitate îmi propun eu, particip la orice activitate care mi se potrivește și care mi se propune. Sunt o persoană seriosă care nu face glume proaste și ador să îmi ajut familia și prietenii la orice. Sunt un baiat căruia îi place să se aive bine cu toată lumea și sa nu am dușmani, îmi place să fac totul cu cap și să fac im lucru cat mai bine posibil pentru a mi se recunoaște calitățile si munca pe care o fac, am calități de lider, ador place să îmi fac cat mai mulți prieteni posibil și să îi fac mulțumiți pe toți cei in jurul meu. La final vreau doresc să adaug că în această aplicație mi-am pus sufletul, acesta sunt eu și sper să vă placă de mine.
CinaGang Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Cam vraiste FH-ul, inceara sa-l repari aici in Taxi LV. #Fara off-topic.
Recommended Posts