3dhorror Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Salut! In urma cu ceva timp am avut GTA:SA instalat in disk-ul C:, aveam instalate cateva moduri si dupa am hotarat sa-l dezinstalez din C: si sa instalez in D:. Astazi am instalat in C: jocul si aveam aceleasi moduri fara sa fi instalat unul. L-am instalat, reinstalat de cateva ori si tot mi-au ramas. Aveti vreo solutie? Quote
as0S3inSAMP Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 (edited) Reinstaleaza windowsul si tot odata gta ... altceva nu stiu .. Sau sterge tot ce ai in PC legat de samp si gta si dupa resintalezi. Bafta. Edited February 6, 2016 by Green.as0S3in Quote
HaMza. Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Reinstaleaza windowsul si tot odata gta ... altceva nu stiu .. Sau sterge tot ce ai in PC legat de samp si gta si dupa resintalezi. Bafta. Quote
Vlad Chis Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Aiurea, nu trebuie sa-ti reinstalezi tot gta-ul. Doar trebuie sa descarci un gta3.img original si sa-l inlocuiesti cu cel editat. Astept +1 daca ti-am fost de ajutor. Quote
GeorgianPuiu Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Trebuie sa il dezinstalezi din control panel apoi stergi si datele din my documents iar dupa il instalezi iar in partitia care vrei tu. Quote
iStyle Alliance Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Poti sa te duci in C sa dai delete si dupa il poti instala. Bafta. Quote
Recommended Posts