Felix.Si Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Iti recomand mai multe filme de groaza:The Conjuring 2,Tarata in Iad,Casa din ceara,Spiders Quote
SkiZZo.MANEVRA2k17 Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Am vizionat multe filme Horror. Cele mai recente sunt urmatoarele: Ouija: Origin Of Evil, Ouija 2, Omul din intuneric, Ziua 13: Vineri si Paranormal Activity. Toate acestea le-am vazut saptamana trecuta. Quote
LANNiSTER. Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Va recomand sa vedeti Rezident Evil sunt 5 parti acum in 2017 trebuie sa apara si partea a6-a. Quote
TL.Mario Posted February 14, 2017 Posted February 14, 2017 Am vazut Insidious, The Conjurind 1/2/3, The Ring, The Grudge, The Crow 1/2 de N si N ori si tot nu ma plictisesc. Am mai vazut cateva, care mi-au placut dar am uitat cum se numeste. Quote
brolyK47 Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 The Conjuring, Wrong Turn, Hellraiser, Insidious, Poltergeist Quote
theWeeknd Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 The Conjuring, Wrong Turn, Hellraiser, Insidious, Poltergeist Quote
AlexandraG Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Drag me to hell, Mirrors, The Ring, Saw, The Exorcist, The Grudge, Split, Life. Quote
Ekko123 Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Nu prea obisnuiesc sa urmaresc filme horror insa filmul meu horror preferat (singurul film pe care l-am vazut) este The Grudge. Quote
Tol Ik Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 (edited) Într-un timp urmăream filme horror așa că vă pot da niște sfaturi.  1. The Conjuring -partea unu și doi sunt foarte interesante, sincer.. mai mul prefer prima parte.  2. Anabelle partea 1 dar aveți grijă .. acum în mai iese și partea 2 .. merită văzut prima parte e superbă.  3. Mirrors ( Oglinzile ) - sunt cam 3 părți nu e cine știe ce..  4. The Rings sau ( Rings ) ( sunetul) - Tot nu e cine știe ce .. adică are ceva timp.  5. Saw - tot are ceva timp  6. The Woman in the black ( femeia in negru ) - are 2 parti sunt cât de cât interesante.  7. The Last Exorcism - Îți dă fiori un pic  8. Paranormal activity - nu știu exact .. are vreo 2-3-4 părți.. e interesant.  9. Sinister - sunt 2-3 părți e interesant.  10.  House of wax ( casa din ceară )- nu e cu fantome.. nu e cine știe ce e gen Colecționerul sau așa ceva..   Cam astea sunt cele care m-ai impresionat.. eu le privesc în limba rusă deci mi-au scăpat multe...dar mă rog.. Edited May 16, 2017 by TL.FouR Quote
Recommended Posts