Jump to content

Recommended Posts

Posted

Subiect-ul video-ului: Elegy drifting.

O scurta prezentare: Ce pot spune... sper sa nu va plictiseasca. [Pentru o calitate mai buna vizionati in HD]

Link catre filmulet: http://www.youtube.com/watch?v=kMLOT5Zlwt0

Vreau sa mai fac inca un video. As fi recunoscator celui care mi-ar imprumuta Elegy-ul [ SUNT SARAC!!! :trollface: :))) ] Stiu ca sunteti zgarciti ca faceti kilometri, dar... asta-i viata.

• Upvote 1
Posted

Foarte bun pe langa altele care mai sunt p forum.Se vede ca te-ai ocupat cat de cat de montaj nu ca altii de dau rec opresc si e pe yt in 2 minute...Ai depus efort.Foarte frumos.Sper sa gasesti p cnv care iti poate da un elegy.

Posted

Bravo frumos si apropo imi dai si mie modurile de roti  ? 

Nu sunt moduri de roti frate. Atunci aveam eNb. 

Posted

Te descurci bine.. felicitari, fata de altii pe care i-am vazut chinuindu-se, tu esti profesionist ;) bafta in continuare !

Posted

Ai un +1 de la mine. Foarte reusit atat clipul, cat si efectele, gen NFS. Pentru cei care nu stiu, e greu sa faci drift-uri in viteza, fara sa te busesti. Si eu sunt amator de drifturi si stiu cum e. GG! Mai asteptam drifturi si off-road!

• 4 weeks later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp