LuckyLuciano Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: DavidVarsta: 16 aniAutodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc David, am 16 ani si locuiesc in Bucuresti.Sunt o persoana deschisa, vorbareata, glumeata si cu bun simt.Totusi limita mea este aceea de a avea in "curte" oamenii care vorbesc pe la spatele meu sau intr-un final decid sa ma "tradeze" principiul meu este acela de respecta si vei fi respectat. Totusi imi place sa ma implic in tot ceea ce fac iar probabil din aceasta cauza consider ca multa lume imi este sau nu prietena. Sunt pasionat de sport si de jocurile pe calculator.Totusi sunt o persoana posesiva iar cand doresc un lucru nu ma las pana nu fac rost de acel "ceva". Mereu, familia a fost si va fi pe primul loc indiferent de probleme de tentative s.a.s.m.d iar niciodata nu as vrea sa-mi schimb familia.Nu imi plac cercurile tensionate de aceea grupul meu de prieteni este unu` de "gasca" care tin la glume si nu se supara din orice prostie. Locatia(Oras): Bucuresti Ce gen de muzica asculti? : Nu conteaza STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : GenKHNivel : 10Nume folosite anterior: -Vechime pe server: pe green de cand s-a deschis pe bugged de cand s-a deschis Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu Poza cu invitatie: http://i.imgur.com/cdXcAVZ.jpg Link cu faction history: http://greenpanel.bugged.ro/profile/GenKHAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Odata i-am spus unui membru ca e slab pentru ca a ratat un cartus de deagle pe mine si nu mi-a dat nici -46 . Scuze frate daca te uiti dar a fost jenant :)) Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Nu Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): -Ce alte jocuri mai joci?: CS:GOCu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: k1dFTW ala il stiu de ceva vreme e el slab dar e ok :)) Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10 Experienta DM [ ()/10]: CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: skype davidut123De ce iti doresti sa faci parte din clan?: In primul rand pentru ca face k1d parte din acest clan si in al doilea rand ca mi se potriveste atat ca si nume cat si ca membri cel mai bine. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Pai dau bine deci clanul are nevoie de membrii care dau bine, eu zic ca pot sa-l ajut cu asta Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: DaEsti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da
Recommended Posts