Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare tuturor !

Suntem doi frati care dorim sa jucam pe server , de pe acelasi IP dar conturi diferite .Am observat ca nu se poate acest lucru . 

Poate vreun admin sa ne ajute ?

Un cont deja este facut : VeroniX 

mai trebuie sa fac si eu cont , dar eu nu mai pot . nu ma primeste serverul daca intru cu alt nume . 

Ne puteti ajuta ?

Posted

Salutare tuturor !

Suntem doi frati care dorim sa jucam pe server , de pe acelasi IP dar conturi diferite .Am observat ca nu se poate acest lucru . 

Poate vreun admin sa ne ajute ?

Un cont deja este facut : VeroniX 

mai trebuie sa fac si eu cont , dar eu nu mai pot . nu ma primeste serverul daca intru cu alt nume . 

Ne puteti ajuta ?

Da.Daca jucati pe acelasi PC foloseste sandboxie.SI poti intra cu 2 conturi de odata.Intra pe link downloadeaza si instaleaza:  http://www.sandboxie.com/index.php?DownloadSandboxie

Posted

@ si eu am un frate si joaca pe alt PC dar cu acelasi ip de il am si eu. Iati un laptop si cumparati whirless.

Posted

de exemplu adminul sa faca fisierul cu numele meu in folderul cu useri ai serverului , ca sa nu mai fie probleme la conectare . . .

sormea are nick-ul : VeroniX , sa faca o dublura la acel fisier , sa-l redenumeasca cu numele Alexis sau alt nume , sa modifice in el nick-ul , bani si pctele de respect si gata .;)

Posted

Poti sa incerci cu 2 useri pe PC , adica faci unu de exemplu '' Gigel'' si unu ''Andra'' , apoi faci cu ''log off''->''switch user'' si gata.

Posted

Am incercat colegule . Chestia e ca dupa ce il faci pe primul , al doilea nu mai poti . te blocheaza serverul . Dar am rezolvat pana la urma in alt mod . Multumesc tuturor !

Nu e problema de la conturi / ip. Am 10 conturi pe acelasi ip / pc si merg.

E problema de la joc / server..adica are momente cand nu merge..

Posted

Poate e full serverul s-au ai alta versiune de sa-mp. Nu are cum sa nu mearga atata timp cat nu ai luat ban permanent pe ip.

• 1 month later...
Posted

@ si eu am un frate si joaca pe alt PC dar cu acelasi ip de il am si eu. Iati un laptop si cumparati whirless.

Cum ar fii ia-ti o ciocolata si mananc`o laptopu parca ar fi 2 lei .. du` si ia un laptop dela colt cam asa ai vrea sa te exprimi 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp