TaG.MafiotulMonster Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 (edited) Ma Scuzati Pentru Acest Topic Dar Sunt Un Player Pe BuGGeD Doar De O Singura Zi ! Si Nu Mai Pot Juca Din Cauza Unei Defectioni Majore ! Doar La Sa:Mp :)Link Catre Videoclip: https://youtu.be/LJoOqYaQBegSper Sa Ma Puteit Ajuta Enorm Pentru Ca Vreau Sa Joc Pe BuGGeD! @EDIT : Daca V-a Mai Trebuie Informatii Lasati-mi In Comentarii Cu @ Si Ce Doriti ! Edited February 8, 2016 by TaG.MafiotulMonster Quote
ZeTeN Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 1. Nu te auzi deloc pe filmare. 2. Reclama este interzisa. 3. Incearca sa reinstalezi gta:sa. Quote
TaG.MafiotulMonster Posted February 8, 2016 Author Posted February 8, 2016 1. Stiu ca nu ma aud 2. Nu am facut reclama ca esti tu prea chior 3. Nu reinstalez Gta:Sa Pt ca vreau sa fac sa mearga jocu cu moduri nu fara. 4. Nu te mai baga in seama PLAGIATORULE. Quote
GeorgianPuiu Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Ai bagat toate modurile si deaia nu iti mai merge dar parerea mea este sa instalezi iar samp si dupa sa vezi ce se intampla. Quote
TaG.MafiotulMonster Posted February 10, 2016 Author Posted February 10, 2016 Ok multumesc pentru sugestii dar o sa incerc si variante asta :Astept mesaj de la Smell. sa imi dea arhiva lui cu modurile si restu. Quote
Recommended Posts