Tezeu-AIM Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Salut, vreau si eu link-ul de descarcare de la Fraps full version sa pot filma cat vreau eu! Am luat un fraps si imi apare asta: http://imgur.com/oXLDtGy! De ce oare? Care puteti sa ma ajutati postati aici din ce cauza imi apare acea eroare! Sau mai bine dati-mi link-ul de descarcare de la Fraps full version ! Salut! Quote
ZeTeN Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Tu ai windows-ul pe 32 biti, iar fraps-ul acela este pe 64 biti, sau invers, ia alt program de filmat sau schimba-ti windows-ul pe 64 biti. Quote
Tezeu-AIM Posted February 8, 2016 Author Posted February 8, 2016 Tu ai windows-ul pe 32 biti, iar fraps-ul acela este pe 64 biti, sau invers, ia alt program de filmat sau schimba-ti windows-ul pe 64 biti. Multumesc frumos, dar nu poti sa-mi dai tu link de download de la alt fraps? dar sa fie tot full version sa pot filma mult pentru ca sunt in pd. Quote
ZeTeN Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Multumesc frumos, dar nu poti sa-mi dai tu link de download de la alt fraps? dar sa fie tot full version sa pot filma mult pentru ca sunt in pd. buGGed nu promoveaza pirateria, nu pot sa iti dau un link insa iti pot spune sa cauti pe google ''download fraps 32bit'' si vei gasi, daca mai ai nelamuriri contacteaza-ma in pm. Quote
HaMza. Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 ai nevoie să downlaod versiunea permite sistemul pe 32 de biţi Quote
GeorgianPuiu Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 (edited) exista google pt fraps full. Edited February 10, 2016 by sTyLe.. Quote
Recommended Posts