remus22 Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Eu cred in acest prenumit Dumnezeu , findca el exista dar nu se arata , deoarece el daca s-ar fi aratat toata lumea s-ar fi dus la el ar fi un haos , asa ca el mai bine este un anonim , parerea mea . 1 Quote
Pik4chuZEW Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Da, desigur ca cred.Insa in primul rand cu ce m-ar ajuta daca n-as cred in el? Quote
Freaky Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 http://forum.bugged.ro/topic/53329-credeti-in-dumnezeu/ Quote
PACO Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Nu cred, sunt ateu, insa sunt de acord cu conceptul de religie, e singurul lucru care ii retine pe oamenii normali in frau. Ca un exercitiu pentru minte, nu v-ati gandit de ce au bisericile paratrasnet? Se presupune ca sunt casele lui dumnezeu, de ce le-ar fulgera? Quote
azeSan Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Nu cred, sunt ateu, insa sunt de acord cu conceptul de religie, e singurul lucru care ii retine pe oamenii normali in frau. Ca un exercitiu pentru minte, nu v-ati gandit de ce au bisericile paratrasnet? Se presupune ca sunt casele lui dumnezeu, de ce le-ar fulgera? pentru ca totul a plecat de la adam si eva.. infromeaza-te si dupa pune intrebari. Quote
xZakid Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Da, deoarece el ne ajuta mereu la greu. Si daca ar fii existat, s-ar duce toata lumea la el (adevar). Quote
Glontz. Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Normal. Cum poti intreba asa ceva.... Daca nu ar exista Dumnezeu lumea asta ar dispărea. El ne menține viata si traiul. Quote
Recommended Posts