Andrewski Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 Am fost crescut sa cred si aleg sa cred in continuare. Quote
Praff Posted July 25, 2020 Posted July 25, 2020 Dumnezeu e cea mai mare prostie. Biserica este o masinarie de bani. Nu cred in Dumnezeu Quote
Dobrescu Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 Eu cred , chiar azi am dat /pray in biserica din Las Venturas. Quote
Seraphim Benis Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 (edited) conceptul de dumnezeu face parte din categoria de fenomene/concepte incomprehensibile de catre noi, care suntem doar niste simple primate ce am evoluat cel mai probabil de la stadiul de maimuta si care suntem la ani lumina departare de a intelege adevarurile metafizice de la bazele universului si existentei noastre. Momentan nu putem decat sa ne punem intrebari grele si sa l gasim pe Dumnezeu ca raspuns pentru ele pt ca momentan ne e cel mai usor asa. Majoritatea ateilor edgy sunt atei din cauza antropomorfizarii ideii de Dumnezeu si pentru ca au asteptat degeaba ajutor de la el cand le-a fost mai greu in viata. deci da, cred Edited August 4, 2020 by Seraphim Benis Quote
DiESEL.. Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 Sunt 10 mii de tipuri de religii, nu exisă nimic care să dovedească că exista intradevăr Dumnezeu, doar Biblia, iar după mine e doar o carte plină de ficțiune. Însă am credință, cred că undeva acolo, e ceva. Bine acum eu am zis de Biblie, dar sunt multe altele care sunt tinute bine și nu au fost niciodată făcute publice populației. Quote
s4uriK..Official Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 Desigur ca, cred in Dumnezeu. Quote
Recommended Posts