Hops1n Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Nick-ul tau: Hops1nNick-ul celui reclamat: Eugen666Detalii (+ poze, video, etc.): http://bugged.ro/topic/18-news-reporters-reclama%C5%A3ii/page-21 ,uitati reclamatia mea si el nu da nimmic cand a postat. The.Belaz a folosit: Scott-Cross si cand am dat /number nu am gasit nimic ;) si apoi a mai si scris: '' Anunturile gratuite se termina acum.Revenim ora urmatoare.'' si nu a lasat spatiu dupa punct si tot nu a fost sanctionat
Eugen Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Nu trebuie sa faci atata agitatie pentru asta, puteai sa-mi dai frumos un PM, erau multe reclamatii pe pagina aia si din greseala n-am vazut, dar sigur vedeam cand intram in topic alta data. The.Belaz a primit un faction warn. P.S: Asta e prima mea reclamatie decand joc pe Bugged :-j
Tibi Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Incercati pe cat posibil sa discutati si sa lamuriti problema pe PM cu cel pe care urmeaza sa il reclamati sau cu un admin responsabil inainte de a deschide topic aici. Nu castigati nimic daca faceti o reclamatie aiurea, multe chestii se pot rezolva pe PM. E scris cu rosu in primele randuri din modelul de postare. Daca mai faci reclamatii doar de dragul de a le face vei fi sanctionat pe forum.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.