Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut buGGed, eu sunt SorineL si azi am zis sa va arat si voua aceste efecte colorate de mine. Daca ati observat sunt clasicele efecte Overdose doar ca au un aer mai jucaus. Nu stiu daca s-a mai gandit cineva sau daca au mi fost postate, ceea ce nu prea cred.

Mai jos aveti video:

Link download: Sint Politai

Daca o vreti pe Raluka sau orice alt mod din videoclip, dati-mi PM.

P.S. Pentru o claritate mai buna a imaginii va sugerez sa dati pe 480 px, nu pot filma HD.

Edited by Sorinik.47
  • Upvote 5
Posted (edited)

Salut buGGed, eu sunt SorineL si azi am zis sa va arat si voua aceste efecte colorate de mine. Daca ati observat sunt clasicele efecte Overdose doar ca au un aer mai jucaus. Nu stiu daca s-a mai gandit cineva sau daca au mi fost postate, ceea ce nu prea cred.

Mai jos aveti video:

Link download: Sint Politai

Daca o vreti pe Raluka sau orice alt mod din videoclip, dati-mi PM.

P.S. Pentru o claritate mai buna a imaginii va sugerez sa dati pe 480 px, nu pot filma HD.

Iti fac pofta de ciocolata efectele?=)))))))))))))))))

Edited by Akolitza.47
Posted (edited)

Iti fac pofta de ciocolata efectele?=)))))))))))))))))

OUoqeL6.jpg

mars =)))))))))))))))))))) de asta mananci tu si gabi

Edited by Sorinik.47
Posted

Ba copile nu te mai lauda ca sunt colorate de tine, aceste efecte sunt chiar vechi, le am de vreo 3-4 luni.... csf

Bine, fie cum crezi tu, chiar nu-mi pasa de ce cred niste amarati ca tine.

Posted

Bine, fie cum crezi tu, chiar nu-mi pasa de ce cred niste amarati ca tine.

=]]]]]]]]]]]]]] tot eu sunt amarat si tu te lauzi cu efecte facute de tine =]]]]]] csf

Posted

Ba copile nu te mai lauda ca sunt colorate de tine, aceste efecte sunt chiar vechi, le am de vreo 3-4 luni.... csf

Copil ești tu aici mâncami-ai p*** de ratat, tu vezi bă ratatule cum sunt alea originale? Sunt în două culori albastru și roz. A zis cumva că sunt făcute de el? A ZIS CLAR CĂ SUNT EDITATE DE EL. Fomistu pulii. Dă-mi report că mă piș pe tine și pe warning points. Dă-ți foc. Ceaw.

Posted

Nu trebuie sa vii aici si sa suferi, in primul rand nu ai de ce sa-l faci copil, nu stii nimic despre el, in al doilea rand da si mie linku sa vad de unde zici tu ca le-a luat. De copii ca tine suntem satui, te bagi singur in seama, daca nu iti plac modurile poti, pur si simplu sa le ignori.

Posted

Nu trebuie sa vii aici si sa suferi, in primul rand nu ai de ce sa-l faci copil, nu stii nimic despre el, in al doilea rand da si mie linku sa vad de unde zici tu ca le-a luat. De copii ca tine suntem satui, te bagi singur in seama, daca nu iti plac modurile poti, pur si simplu sa le ignori.

+1 esti zew

• 4 months later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp