SorineI Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 (edited) Salut buGGed, eu sunt SorineL si azi am zis sa va arat si voua aceste efecte colorate de mine. Daca ati observat sunt clasicele efecte Overdose doar ca au un aer mai jucaus. Nu stiu daca s-a mai gandit cineva sau daca au mi fost postate, ceea ce nu prea cred. Mai jos aveti video: Link download: Sint Politai Daca o vreti pe Raluka sau orice alt mod din videoclip, dati-mi PM. P.S. Pentru o claritate mai buna a imaginii va sugerez sa dati pe 480 px, nu pot filma HD. Edited February 10, 2016 by Sorinik.47 5
Ako Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 (edited) Salut buGGed, eu sunt SorineL si azi am zis sa va arat si voua aceste efecte colorate de mine. Daca ati observat sunt clasicele efecte Overdose doar ca au un aer mai jucaus. Nu stiu daca s-a mai gandit cineva sau daca au mi fost postate, ceea ce nu prea cred. Mai jos aveti video: Link download: Sint Politai Daca o vreti pe Raluka sau orice alt mod din videoclip, dati-mi PM. P.S. Pentru o claritate mai buna a imaginii va sugerez sa dati pe 480 px, nu pot filma HD. Iti fac pofta de ciocolata efectele?=))))))))))))))))) Edited February 10, 2016 by Akolitza.47
SorineI Posted February 10, 2016 Author Posted February 10, 2016 (edited) Iti fac pofta de ciocolata efectele?=))))))))))))))))) mars =)))))))))))))))))))) de asta mananci tu si gabi Edited February 10, 2016 by Sorinik.47
SorineI Posted February 10, 2016 Author Posted February 10, 2016 Bv, Sorinake +1. mz mihaitza, pwp sal iedi bv sorinik mz wa klaudiu si iedi te saluta
SorineI Posted February 10, 2016 Author Posted February 10, 2016 gg mz Frt frumyx frtl meu pwp la tine mz wa fratzik
SorineI Posted February 11, 2016 Author Posted February 11, 2016 gg wa, ai +1 de la frt mz fratzik, pwp
Sk1D Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Ba copile nu te mai lauda ca sunt colorate de tine, aceste efecte sunt chiar vechi, le am de vreo 3-4 luni.... csf
SorineI Posted February 11, 2016 Author Posted February 11, 2016 Ba copile nu te mai lauda ca sunt colorate de tine, aceste efecte sunt chiar vechi, le am de vreo 3-4 luni.... csf Bine, fie cum crezi tu, chiar nu-mi pasa de ce cred niste amarati ca tine.
Sk1D Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Bine, fie cum crezi tu, chiar nu-mi pasa de ce cred niste amarati ca tine. =]]]]]]]]]]]]]] tot eu sunt amarat si tu te lauzi cu efecte facute de tine =]]]]]] csf
Eduard.Si Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Ba copile nu te mai lauda ca sunt colorate de tine, aceste efecte sunt chiar vechi, le am de vreo 3-4 luni.... csf Copil ești tu aici mâncami-ai p*** de ratat, tu vezi bă ratatule cum sunt alea originale? Sunt în două culori albastru și roz. A zis cumva că sunt făcute de el? A ZIS CLAR CĂ SUNT EDITATE DE EL. Fomistu pulii. Dă-mi report că mă piș pe tine și pe warning points. Dă-ți foc. Ceaw.
Ako Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Ba copile nu te mai lauda ca sunt colorate de tine, aceste efecte sunt chiar vechi, le am de vreo 3-4 luni.... csf Nu trebuie sa vii aici si sa suferi, in primul rand nu ai de ce sa-l faci copil, nu stii nimic despre el, in al doilea rand da si mie linku sa vad de unde zici tu ca le-a luat. De copii ca tine suntem satui, te bagi singur in seama, daca nu iti plac modurile poti, pur si simplu sa le ignori.
theWeeknd Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Dum dum, i-auzi melodia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
khristen Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Nu trebuie sa vii aici si sa suferi, in primul rand nu ai de ce sa-l faci copil, nu stii nimic despre el, in al doilea rand da si mie linku sa vad de unde zici tu ca le-a luat. De copii ca tine suntem satui, te bagi singur in seama, daca nu iti plac modurile poti, pur si simplu sa le ignori. +1 esti zew
Mario Mihil Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Urite, mie imi fac pofta de dat la mure din picioare, bv șoric.
SorineI Posted February 12, 2016 Author Posted February 12, 2016 bv wa sorinik, bv wa iedi mzz wa madalin :):):) Urite, mie imi fac pofta de dat la mure din picioare, bv șoric. =))) mz
Toma AG-7 Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 (edited) el nu a facut nimic la ele, le-a luat de aici http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-mods/60228-rainbow-effects.html si le-a pus pe forum, nu a editat nimic, jale Edited June 30, 2016 by TomaContDeForum
Recommended Posts