SiminaBOMBARDIERA Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Bună tuturor. Am o problemă legată de SA MP. GTA ul single player îl rulează dar sa mp ul primeşte crash, am încercat să şterg gtasa.set, reinstall gta, reinstall sa mp. Nu ştiu ce să mai fac.. :o :( :wacko: :unsure: :blink: Cine mă ajută promit că îi voi fi recunoscătoare şi îl voi răsplăti. Deci, in concluzie, sg player ruleaza, samp da crash, csf?? Quote
DonVitoCorleone Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Verifica in task manager daca ai gta_sa.exe, daca ai dai end process. Quote
SiminaBOMBARDIERA Posted February 10, 2016 Author Posted February 10, 2016 Verifica in task manager daca ai gta_sa.exe, daca ai dai end process. Nu are nicio legătură, nu apare in task. Quote
BAZOOKA Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Am avut si eu , sterge gta sa user file din my documents si reinstal samp . Quote
Official JustiN. Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Click dreapta pe gta_sa.exe -> Proprerties -> Selectezi Compatibility -> dupa check Run this program as an administrator. Click dreapta pe samp.exe -> Proprerties -> Selectezi Compatibility -> dupa check Run this program as an administrator. Daca nu iti merge incearca sa setezi la ambele si "Run this program in compatubily mode for" -> Si selectezi sistemul dau de oprerare (Daca ai windows 7 poti selecta si Vista.) Quote
Jaws Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Click dreapta pe gta_sa.exe -> Proprerties -> Selectezi Compatibility -> dupa check Run this program as an administrator. Click dreapta pe samp.exe -> Proprerties -> Selectezi Compatibility -> dupa check Run this program as an administrator. Daca nu iti merge incearca sa setezi la ambele si "Run this program in compatubily mode for" -> Si selectezi sistemul dau de oprerare (Daca ai windows 7 poti selecta si Vista.) Quote
theWeeknd Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Click dreapta pe gta_sa.exe -> Proprerties -> Selectezi Compatibility -> dupa check Run this program as an administrator. Click dreapta pe samp.exe -> Proprerties -> Selectezi Compatibility -> dupa check Run this program as an administrator. Daca nu iti merge incearca sa setezi la ambele si "Run this program in compatubily mode for" -> Si selectezi sistemul dau de oprerare (Daca ai windows 7 poti selecta si Vista.) Quote
SOUTHSiDE Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 sterge gta sa user file din my documents si reinstalează samp. Quote
BAZOOKA Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Am avut si eu , sterge gta sa user file din my documents si reinstal samp . sterge gta sa user file din my documents si reinstalează samp. Pe bune ? :))) Quote
SOUTHSiDE Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Copilaşule şi eu am păţit aşa, şi am şters de acolo şi a mers, crezi că doar tu eşti deştept? really. Quote
BAZOOKA Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Copilaşule şi eu am păţit aşa, şi am şters de acolo şi a mers, crezi că doar tu eşti deştept? really. Dute ma de aici , ai postat doar pentru +1 iar cand postezi un comentariu uitate sa nu mai fi postat altcineva aceeasi chestie.. Lel,tot eu sunt copilul ? =)) Quote
Recommended Posts