robertkillerfur Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Care joaca league of legends [lol]? Sa va lasati numele jos ca va voi adauga. Quote
.JordaN Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 (edited) Cam nimeni. Edited February 11, 2016 by .JordaN Quote
azeSan Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 :)) unii pe dota , altii pe csgo , fiecare pe unde poate , doar sa scape de canceru asta de lol . Quote
Andr3ikk Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 :)) unii pe dota , altii pe csgo , fiecare pe unde poate , doar sa scape de canceru asta de lol . Stiu ce zici, la inceput cand m-am apucat de lol nu credeam ca o sa-mi placa dota, m-am invatat mai greu, dar acuma, parca dota e mai fain decat lol. Quote
Kankuro Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Stiu ce zici, la inceput cand m-am apucat de lol nu credeam ca o sa-mi placa dota, m-am invatat mai greu, dar acuma, parca dota e mai fain decat lol. Este mai fain decat lol. Quote
Recommended Posts