Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut, BuGGed! Este o schemă pe care o folosesc de foarte mult timp după ce îmi reformatez windowsul și anume, văd că are rezultate. Este o formulă pe care o creiezi în NOTEPAD și pe care o salvezi cu o extensie .vbs, după care dai dublu click pe ea și nu se întamplă nimic, dar o să observați o diferență de viteză mai mare la mișcare, deschidere programe, etc, a pc-ului Dmv.
Bun, v-am explicat cam ce era de explicat cu această ”schemă”, acum să vă prezint tutorialu:

#P1: Facem un document și anume NOTEPAD și după care îl deschidem și adăugăm următoarea formulă în el:  
Mystring=(80000000) 
Poză: CLICK!

#P2: După ce am adăugat formula în NOTEPAD, urmează să dăm pe File - Save As - și îl redenumim
ram.vbs (neaparat extensia să fie .vbs) și dăm save.

#P3: Acesta este și ultimul pas, după ce sa creiat pe destkop-ul dmv ”ram.vbs”, a rămas doar să dăm un dublu click și o să vedem schimbăriile făcute cu această formulă.

(!) Acest tutorial este făcut de mine de la 0 și îmi aparțin creditele, nu vreau să fie copiat sau plagiat.
(!) Dacă îmi apreciezi munca și efortul și ți-a fost de folos acest tutorial, apasă butonul +1!
(!) Dacă nu ai înțeles din tutorialul zis de mine cum să faci, am găsit un link cu un tutorial video. 

https://www.youtube.com/watch?v=K4THqImmrAU

Edited by AIM.Dantes
  • Upvote 5
Posted

Dantes, iti mareste si viteza in SA:MP? Adica sa mearga mai bine samp?

Posted

Asta trebuie facuta de fiecare data?

nu, doar odată faci.

Dantes, iti mareste si viteza in SA:MP? Adica sa mearga mai bine samp?

Nu am probat, depinde de pc sampul, zic eu.

Posted

Fratilor o sa vedeti ca o sa regretati mult daca faceti asta :) ! Nu spun sa nu o faceti,chiar merge dar mai tarziu o sa va coste mult :) ! Peste un timp in proportie de 80% o sa va arda placa video :) !

Posted

Fratilor o sa vedeti ca o sa regretati mult daca faceti asta :) ! Nu spun sa nu o faceti,chiar merge dar mai tarziu o sa va coste mult :) ! Peste un timp in proportie de 80% o sa va arda placa video :) !

• 4 months later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp