FloreaPisoy Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Salutare! Am si eu o problema cu jocul. Dupa ce ma joc vreo 2,3 ore samp, incep sa imi apara tot felul de texturi pe ecran. Aveti idee de la ce ar putea fi? Faza e ca doar la acest joc imi face asa.. https://www.youtube.com/watch?v=oA5G5GrVKpQ Quote
Skiper GREEN Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Salutare! Am si eu o problema cu jocul. Dupa ce ma joc vreo 2,3 ore samp, incep sa imi apara tot felul de texturi pe ecran. Aveti idee de la ce ar putea fi? Faza e ca doar la acest joc imi face asa.. https://www.youtube.com/watch?v=oA5G5GrVKpQ ce texte? Quote
FloreaPisoy Posted February 12, 2016 Author Posted February 12, 2016 ce texte? Uita-te pe la jumatatea clipului sa vezi ca imi apar niste pete. Quote
GEODOX 47 Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Asa imi face si mie, probabil este de la un mod, imi face putin si dupa nu mai face, incearca relog cand face asa sau reinstaleaza jocul. Quote
BAZOOKA Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Reinstal gta si dai restore default la toate setarile placii video. Daca tot nu merge joaca pe low si draw distance minim. Quote
FloreaPisoy Posted March 13, 2016 Author Posted March 13, 2016 (edited) Asa imi face si mie, probabil este de la un mod, imi face putin si dupa nu mai face, incearca relog cand face asa sau reinstaleaza jocul. Nu am moduri. După ce dau relog nu mai îmi face, dar nu prea îmi place să aștept să intru iar mai ales când server-ul e full. Reinstal gta si dai restore default la toate setarile placii video. Daca tot nu merge joaca pe low si draw distance minim. Am încercat și degeaba.. Edited March 13, 2016 by Kavinsky. Quote
Unoriginal Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Ai încercat să-ți reinstalezi driverele plăcii video? Quote
BAZOOKA Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Atunci cand vezi ca face asa dai /q si intri iar... :| Quote
krypdog_ Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Simplu,reinstlezi GTA-ul ,sau dai update la placa video. Quote
FloreaPisoy Posted March 15, 2016 Author Posted March 15, 2016 Ai încercat să-ți reinstalezi driverele plăcii video? Simplu,reinstlezi GTA-ul ,sau dai update la placa video. Mi-am luat recent alta placa video si am facut update-urile, dar tot asa.. Atunci cand vezi ca face asa dai /q si intri iar... :| Dau relog, dar cand e server-ul full, ce fac? :)) Am stat si jumatate de ora ca sa intru pe server :( Quote
Recommended Posts