Jump to content

SAMPFUNCS - Versiune 5.3 - The Latest

Recommended Posts

Posted (edited)

S-a lansat versiunea 5.3 pentru sampfuncs si il postez si eu aici deoarece multi nu stiu sa il downloadeze de pe site-ul original.

Nu este facut de mine, nu am niciun drept de autor sau altceva, doar il transmit mai departe.

Modul este facut de blasthack.

Eu doar urc un link de download pentru a il putea descarca mai usor. Mai pun si un videoclip cu ce este nou la acest sampfuncs, lafel nu este facut de mine. Sa nu vad comentarii de genul " dar nu este facut de tine s.a.m.d.

Videoclip:

Link de download: http://www47.zippyshare.com/v/OBOJluX0/file.html

Nu este greu de instalat, doar il luati si il puneti in folderul principal cu GTA SAN ANDREAS. Aveti nevoie de asi loader pentru a functiona, de obicei asi loade se intaleaza cand instalati si cleo 4.

La ce foloseste aceasta versiune noua? Pai daca aveti o versiune mai veche a sampfuncs-ului cand intrati in joc vă apare o notificar cum sa faceti update, de faorte multe ori aceasta notificare este enervanta. Plus ca fiecare versiune are un featuring  nou ca sa spun asa, sau pe romaneste vine imbunatatita, cu buguri reparate si alte lucruri interesante. Un mod foarte folosit de cei care au multe moduri in joc si care vor sa le mearga toate modurile, recomand.

Edited by a S m o T i q u e
  • Upvote 9
  • 4 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Am o intrebare...Cum pot scoate consola de pe tasta "`",adica eu foloseam chatul cu aceasta tasta,ma poti ajuta?Te rog.

• 2 months later...
  • 5 months later...
  • 6 months later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp