HoLLy578 Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 Hai ba pe green sa jucam ca baieti , il uiti pe olandezu nab rau ati ajuns t0t1. cum sa te uit ma pe tn ala cu ytb de pe freq 131 de pe red, cea mai buna calitate la video-uri :))) Quote
Fozi. Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Cam ai dreptate prin tot ceea ce ai spus! S-a schimbat mult serverul fata de cum era inainte! Quote
LE0KEANU1 Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 pe ce orice server domina copii, ei au cel mai mult timp liber. Quote
Redds Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Totul stă în cum tratezi / interpretezi tu jocul. Pe acest server au loc şi copiii de 12 ani dar şi maturii. Îţi spun o vorbă, poate o ştii deja: "Daca n-ar fi proştii, n-ar trăii deştepţii". În concluzie, avem nevoie şi de aceşti copii pentru ca jocul să fie complet.  Multă baftă pe viitor iţi doresc. Quote
HoLLy578 Posted February 14, 2016 Author Posted February 14, 2016 Totul stă în cum tratezi / interpretezi tu jocul. Pe acest server au loc şi copiii de 12 ani dar şi maturii. Îţi spun o vorbă, poate o ştii deja: "Daca n-ar fi proştii, n-ar trăii deştepţii". În concluzie, avem nevoie şi de aceşti copii pentru ca jocul să fie complet.  Multă baftă pe viitor iţi doresc. pe ce orice server domina copii, ei au cel mai mult timp liber. Cam ai dreptate prin tot ceea ce ai spus! S-a schimbat mult serverul fata de cum era inainte! Bafta frate. Multumesc, salut si voua. Quote
HoLLy578 Posted February 14, 2016 Author Posted February 14, 2016 Bafta! :(( Adio...... Â bafta ;) Quote
Cristian Florea Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Eu nu-s acolo bai Aditz. Csf. Ne mai auzim noi! Quote
HoLLy578 Posted February 14, 2016 Author Posted February 14, 2016 Eu nu-s acolo bai Aditz. Csf. Ne mai auzim noi! care esti ma ca te trec acm Quote
Cris Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Bafta ba noob! Sa imi dai pm cu stii tu ce si sa mai vorbim acolo da? Te sarut, bafta vtm. :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Quote
HoLLy578 Posted February 14, 2016 Author Posted February 14, 2016 Bafta men!  Bafta ba noob! Sa imi dai pm cu stii tu ce si sa mai vorbim acolo da? Te sarut, bafta vtm. :wub: :wub: :wub: :wub: bafta si voua :D Quote
HoLLy578 Posted February 14, 2016 Author Posted February 14, 2016 Mult succes in continuare boss. multumesc, lafel si tie :D Quote
Paliciuc Nadia Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Nickname: Fr3sH[] / fallout.Serverul pe care ai jucat?: red.bugged.ro.De ce ai ales sa te retragi?: Uitaţi:1. Din server RPG a ajuns server STUNT.2. Prea mult pupincurism.3. Bugged-ul nu mai e ce a fost.., sunt in jur de 98% copii de 11-12 ani care injura si fac dm si 2% care sunt oameni mai maturi. 4. Mi-am dat seama că am făcut o mare greşeală să revin pe această comunitate. Numai post-hunteri peste tot, nemâncati.. In p*** mea, e doar un joc. Am uitat scopul principal al jocului. Ma doare'n p*** efectiv de comunitate si de tot. Mă doare'n p*** că o să imi dea shad0w ban pentru ce am scris aici. M-am săturat de copiii de 12 ani care se bucura atunci când un leader primeste lw, copiii care se bucură când le răspunde Shad0w la o intrebare. Regret că mi-am pierdut 3 ani din viaţa.M-am săturat de " mafiotii valorosi " ( nu e nimic interesant daca omori niste pixeli mai ales pe un fundal bazat pe manele ).Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: nimic.Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: imi deschid sv sau rivala.Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Kennedy, SorYn (green lvpd ), paradoXx aka C_jay, COCACOLA,Keidiz( Kdstx ). James, xBl3nd, Shad0w, Tibi, Tudor7 ( blue ), SILESEN ( blue ), CuLLeR, BROCK, KiLLiN, .Dragos[], Shady, Maribu, FriendLy, FiNNN, TheNiGGlet ( sa te vad admin nabule ), NOXXON, DanielDG, Jmeq, Apply, Vick, Ezeken,CRiS, .Darius, Gebita, Cronos, Gnokh, Cosme, Mont3kill2, Gotika, Gaboy ( Gaboyu ), Legal, Josh[]., Sweeper aka Hardwell,Tyry ( colony ), AceKILL, oKapi, InaKa, Hawk ( red, al 2-lea lider taxi ls ), MarioSAN., CyberFunK( blue ), Ady_Spawn, NUGETZZ, Awesoke, Splash, Addict., SEBALAW, Rada, Miichael, L.E.X.U.S., DANiDANiO3, RockGTPro, Dany_Spawn,Rember, Alex, SmokeScreen, SLAM, Ketller, zeus aka mackenz, kecruez, allis, ovi, lebroff, essence, azazelu, derron, dantes, florin si tot clanul BAWS de pe red si toata freq 254 / 700 de pe red.Dacă am uitat pe cineva imi pare rău.Ai altceva de adaugat?: Vă salut, mult succes pe acest server care il domină copii de 12 ani. Numai injurături, dm, etc...baftă.NU ACCEPTI PE RED PE DANUTZ003 IN FACTIUNI, TEPAR. O sa mai raman pe forum. Tocmai pe mine mai uitat ma prostule?da edit acoli Te pup, ai grija de trupu tau :* Quote
Jaws Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 ms lafel si tie. Â sa tii lider 100+ ca ma supar pe tn. Deja l-am pierdut =)) Quote
HoLLy578 Posted February 18, 2016 Author Posted February 18, 2016 Tocmai pe mine mai uitat ma prostule?da edit acoli Te pup, ai grija de trupu tau :* Nu mai merge sa dau edit... bafta man, pwp :* Â Deja l-am pierdut =)) esti nob rau Quote
Galio Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Bafta my noob! Ai foarte mare dreptate in legatura cu ce ai scris mai sus! Bafta si succes in Real Life! Quote
Recommended Posts