fakesmile Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Nu ii chiar un gameplay, mai degraba niste momente :D Am level 8, eu zic ca joc binisor :) Daca vreti sa jucam un meci, adaugati-ma: IcePeVal :P Link video: Astept pareri/sfaturi/critici ( spuneti in termeni care sa-i inteleg, inca ii mai invat, ca nu sunt obisnuit cu ei :P ) 1 Quote
[AIM]ElJefeNewLighT Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Esti cam praf cu temmo. Nu-mi place deloc byldul tau. :) Quote
fakesmile Posted February 15, 2016 Author Posted February 15, 2016 Esti cam praf cu temmo. Nu-mi place deloc byldul tau. :) Stiu ca nu-s pro in joc, dar na, pentru un incepator cred ca-s bun :) Quote
Aatrox Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Nu-s cine stie ce playerii de acol, nici jocul nu-i asa greu de jucat.., oricum, e un inceput bun, daca o tii asa, e ceva.. Referitor la first item pe teemo, baga nashor tooth, sau cum se cheama.. Quote
fakesmile Posted February 15, 2016 Author Posted February 15, 2016 merge, gg. Ms :D Nu-s cine stie ce playerii de acol, nici jocul nu-i asa greu de jucat.., oricum, e un inceput bun, daca o tii asa, e ceva.. Referitor la first item pe teemo, baga nashor tooth, sau cum se cheama.. Eu incep mereu cu inelul de 400bani. Lasa ca data viitoare bag nashor tooth ala :) Ms de sfat si parere :D Quote
Kenton Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Ms :D Eu incep mereu cu inelul de 400bani. Lasa ca data viitoare bag nashor tooth ala :) Ms de sfat si parere :D Pai Doran ring e bun la inceput pe el, ca prim item complet iti iei Nashor Tooth. Quote
fakesmile Posted February 15, 2016 Author Posted February 15, 2016 Pai Doran ring e bun la inceput pe el, ca prim item complet iti iei Nashor Tooth.Aha, ok, ms :D Quote
Reevo Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Pentru level 8 joci ok, dar totusi go teemo top and just troll. Bafta in continuare. Quote
fakesmile Posted February 15, 2016 Author Posted February 15, 2016 Pentru level 8 joci ok, dar totusi go teemo top and just troll. Bafta in continuare.Aha, deci sa stau pe sus si sa le pun ciuperci pe la intrari ? Ok,ms de pont, o sa le dau rekt data viitoare :D Quote
Aatrox Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 da, practic te baricadezi cu teemo(satan) pe top, xd. Quote
fakesmile Posted February 16, 2016 Author Posted February 16, 2016 da, practic te baricadezi cu teemo(satan) pe top, xd.Ok, urmatorul video o sa apara vineri sau sambata :D Quote
Andr3ikk Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Esti bun pentru incepatori dar ti-as recomanda ca primul item sa fie Nashor Tooth sau cum se cheama. Quote
fakesmile Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 Esti bun pentru incepatori dar ti-as recomanda ca primul item sa fie Nashor Tooth sau cum se cheama.Mersi de sfat :DIn episodul 4 o sa incep cu el :D Quote
fakesmile Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 3 runaan lol gg dai bn:D Ms, nu-s pro dar joc cat de cat. Urmareste si celelalte 2 episoade, lasa si acolo o parere :D Quote
fakesmile Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 De lene sa nu mai fac alt topic, uitati urmatoarele 2 episoade :D Episod 2: Episod 3: M-am mai imbunatatit si eu cat de cat :D Quote
Recommended Posts