Shad0w Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Aici se vor face doar sugestii legate de sistemul de misiuni/quest-uri zilnice. Detalii despre sistemul de quest-uri/misiuni puteti gasi aici (click). In acest topic se vor posta DOAR sugestii. Nu postati pareri despre sugestiile postate de altii, nu discutati sugestiile postate de altii, nu dati quote sugestiilor postate de altii. Orice postare ce nu e o sugestie va fi sactionata cu 10% warn pe forum. Nu exista un model de postare. Postati doar sugestia si incercati sa scrieti cat mai pe scurt ideea. 5 Quote
Dutch Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 (edited) Hey salut ! Cred ca ar fii destul de interesant daca pentru fiecare zi din care faci misunile sa ai un bonus, iar daca faci aceste misuni si ziele urmatoare, bonusul sa creasca, asta cred ca ar incuraja activitatea, de a intra pe server zilnic pentru a face aceste misuni. Edited February 16, 2016 by Eliass 1 6 Quote
Liviu32 Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 (edited) fa x km cu masina personala. fa x checkpointuri la jobul bus driver. colecteaza de x ori gunoiul la jobul garbage man. sa se bage mai multe questuri pentru joburile nefolosite deoarece nu ar mai fi plin la farmer si trucker Edited February 16, 2016 by Liviu32 2 Quote
Maryo Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Sa se introduca Quest-uri pentru factiuni, de exemplu: - [/heal] la X politisti - Rezolvarea unui contract peste X m - 5 kill-uri la war - x KM cu un client pe G la taxi. Etc. 9 Quote
vaLywww Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Propun ca la o misiune terminata sa iti dea acea suma de bani si 1 QP de exemplu(Quest Point), iar cu acele QP sa poti cumpara ceva din /qshop(exemplu). In acel /qshop sa existe bunuri ca de exemplu masini speciale. 4 Quote
TheStig Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Salut! Mie mi s-ar parea interesant ca atunci cand termini o misiune sa scada si un punct din Faction Punish! 2 Quote
Popular Post BROCK.BAWS RETIRED Posted February 16, 2016 Popular Post Posted February 16, 2016 (edited) Ar trebuii sa adaugati si castigarea a 10 pp la 30-50 misiuni realizate. Cine e de acord +1. Edited February 16, 2016 by BROCK.BAWS 1 58 Quote
Shady Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Misiuni noi: - Adaugarea unor stunturi in LS - LV - SF - La hitman sa faci mai multe contracte de 200m - la /fish sa prinzi un pestee foarte rar in valoare de X - Sa aduni X matariale 2 Quote
xInkyz Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Salut Shad0w, cum este la departamente, asa vreau sa se adauge si la alte factiuni, gen: la taxi sa faci x comenzi, iar la paramedic, x heal-uri, la hitman, x contracte. La SI, nu cred ca este necesar deoarece mi se pare ca si asa se dau greu licentele. Si cum este si la jobul de pizza, sa fie si la celelalte joburi. La truck sa duci x remorci, la farm sa duci x saci cu faina, la carjacker sa duci x masini, sper ca ai inteles ce vreau zic. 2 Quote
paulpaul600 Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Sa mergi pana la x intr un anumit timp Sa faci x kg gunoi Sa prinzi 20 de pesti consecutivi Si ca o propunere decisiva. Daca ai facut un quest si iti da 48 k , la al doilea sa ti de 52 , si tot asa , sa urce suma. Ar fii un interes maxim pentru questuri si la un anumit numar de quest 10,15,30 depinde , sa ti de a cadou ceva , mai multe RP,BANI si altele . 1+ ! 2 Quote
BonFaier Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Fa X materialeCumpara x meniuriVinde x armeFa x km la masina personalaDu x saci de farmDu x saci de gunoiDa x healuriOmoara x copsDa x repairuriDa x bate-n capSa se primesca un payday complet, doar fara ore, sa fie si -1 la FP ( pentruc cei care il au)Mersi :* 1 Quote
xKadjaR Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 La 14 zile consecutive in care ai facut misiunile zilnice sa castigam: 500k, 5 rp si 10 Rob Points Omoara x playeri cu deagle Fa x checkpointuri la jobul bus driver Quote
Jaws Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Propun sa fie niste misiuni, care se activeaza de catre Shad0w, doar la evenimentele speciale, si, trebuie sa colectezi X inimi/oua de paste/cadouri, s.a.m.d Sa fie mai multe cadouri ascunse in Los Santos & Las Venturas & San Fierro (pentru popularea SF-ului) Premiul sa fie ales de Shad0w, eu propun sa fie 10pp, o suma de bani ceva mai mare, X puncte de respect, 10 puncte de jaf, 1 slot in garaj (pentru vehicule)Acel quest special sa fie adaugat doar la evenimente speciale, se vor anunta pe fb, s.a.m.d Chiar daca nu e asa de original, sper sa se adauge. In prezent, nu prea mai ai ce sa faci pe server, adica, intri la war, faci ore, cu adaugarea acelui quest eu spun ca o sa fie mult mai ok. Multi se vor stradui sa faca quest-ul (sa colecteze obiectele) La quest sa fie obiecte ascuns in LS-LV-SF. Ex: se activeaza quest-ul pe data de XX.XX.2016, la craciun (eveniment special - sarbatoare), sa fie obiectele reprezentare -> cadouri Se activeaza quest pe data de XX.XX.2016, la paste (eveniment special - sarbatoare), sa fie obiectele reprezentare -> oua de paste. Si, Shad0w probabil va activa acel mini-quest, la evenimente mai putin speciale, gen Valentine's Day, s.a.m.d, sa fie obiectele reprezentare -> O inima Daca colectezi acel obiect (inima/oul de paste/cadou/s.a.m.d), sa iti dee un mesaj pe chat gen: Felicitari! Ai gasit un Cadou. Gaseste inca 100 si vei primi premiul special. Pe ecran, undeva jos sa apara numarul de cadouri colectate. Adica gen: Ai gasit un Cadoou. 1/100 Eu spun ca e mult mai ok sa se adauge, chiar daca nu e original, e foarte distractiv, jucatori mult mai multi, in speranta ca au ce face. Cand se va deschide "Orange", va fi un eveniment. Se poate adauga Mini-quest-ul respectiv, unde cauti obiectele pe mapa. Daca le-ai gasit pe toate, castigi un premiu (am specificat sus ce am prefera noi) 1 Quote
MrPropper Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Sa fie un fel de skill la quest. De exemplu daca faci 100/100 misiuni sa creasca bonusul, la 300/300 sa iti dea bonus mai mare si tot asa. Sa fie quest la toate joburile de pe server si la toate factiunile de pe server. In bonus sa fie introdus si primirea unui Rob point. Quote
Furdui Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 (edited) Tracteaza x masini cu comanda [/tow] cu job-ul mechanic. Pentru helperi: Raspunde la X intrebari primite pe chat-ul /n (/nd nu se ia in considerare la acest quest). Fura X masini cu comanda [/dropcar] cu job-ul Car Jacker. Edited February 16, 2016 by King.Isco Quote
[Codynu] Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Ar fi interesant sa se schimbe misiunile la 7:00, adica daca ai 1 neterminata, sa le schimbe pe amandoua. E bun bonusul primit, dupa o sa ajungem un server ca rivala, unul de rahat turcesc. Quote
Kedonoo Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 (edited) Exemple de questuri: Sa pescuiesti x pesti. (s.a.m.d pentru orice job) Sa parcurgi x km cu un avion. Sa omori x runneri. (pentru departamente) Sa acumulezi suma de x$ obtinute la job-uri. (Dar daca nu face questul pana la 7:00 sa se dea restart la sumele obtinute de la job-uri) Sa ajungi cu itemul x la 'o destinatie anume' (x= Baseball bat, x= Flowers, x= Purple Dildo) Sa parcurgi o destinatie cu taxiul peste x kilometrii. (asta in momentul in care esti pasager / client) Sa primesti heal de x ori. (in acest caz sa ai sub 30 HP de exemplu si doar o data ai voie sa iei de la un anumit medic) Sa omori x adversari pe zi de war. (in cazul celor din mafii, tot asa, daca nu termina pana la 7:00 la acele kill-uri sa se dea reset, urmand ca in alta zi de war sa omoare tot atatia adversari, sa fie un numar de 5 pentru a putea face toti mafiotii, acest quest sa apara doar in zilele de war, daca nu il duc la bun sfarsit in ziua respectiva, o sa fie blocat pentru urmatoarea aparandu-i alt quest, urmand ca la urmatoarea zi de war sa-i apara iar acest quest) Edited February 16, 2016 by Republican KeDonoo Quote
wait01 Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 (edited) La questul Aresteaza X suspecti ! Membrii departamentelor sa castige si 3 puncte de free. + textul cu progresul facut sa fie afisat mai rar sau sa fie scos de tot.Face prea mult spam pe chat, mai ales cel de la paintball. E de ajuns ca il vedem in /quests. Edited February 16, 2016 by RAViSTONe 4 Quote
RYANjke Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Ar fi ceva daca ai face niste quest-uri cu stunt-uri, cam ce am vrut sa spun au spus membrii acestei comunitati. Quote
D3CKyw Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 La Quest-uri să se adauge niste premii putin mai bune, dar să fie și rar. Ex: "Un respect point" , "$100.000 / $200.000" si "Kart" Trebuie să duci (o sumă de pești la, Fisher) Ex : "49/50". 1 Quote
LaRyKee Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 (edited) La factiunii: 1. La taxi: Sa faci x comenzi. 2. La paramedic: Sa dai x heal-uri. 3. School Instructors: Sa dai x licente. (1-3 zic ca e destul de ok.. ca nu se pot da foarte multe licente). 4. La mafii: Sa faci x ture de mats. 5. La hitman: Sa faci x contracte. 6. La NR: Sa faci x news / live. General: 1. Sa faci x cp-uri la bus driver. 2. Sa faci x cp-uri la car jacker. 3. Sugestia lui Teodor putin modificata: Propun ca la o misiune terminata sa iti dea acea suma de bani,1 rp si 1 QP de exemplu(Quest Point), iar cu acele QP sa poti cumpara ceva din /qshop. In acel /qshop sa existe bunuri ca de exemplu: - 5qp = 1rp - 10qp = -10fp - 20qp = 5rob points - 20qp = -20fp - 30qp = -30fp (maxim numaru care il poti scade de fp) - 80qp = O culoare hidden / 15rp. - 100qp = 10-20pp - 100qp = 1slot in plus la vehicule ( chiar daca ai 10 ) ( aceasta lista poate continua, iti mai pot da exemple.. dar poti vedea tu cel mai bine ce trebuie pus) 4. La /fish sa prinzi x pesti. 5. La 6 quest-uri consecutive (3zile) sa primesti un payday complet. (1 ora jucata, 1rp si suma de bani) 6. Adaugarea unui skill la quest exact ca la job, 0/350 ture, cand ajungi la skill 6 sa primesti 2 rp, o suma de bani + un bonus de 50k pe fiecare misiune dupa skill 6 incolo. Daca sugestiile de mai sus sunt pe placul dumneavoastra, astept +1, asa se poate vedea cati playeri doresc aceasta schimbare. Shad0w ai legatura! Edited February 16, 2016 by LaRyKee 8 Quote
AnV3rG0r_ Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Uite un exemplu: si acolo sub rank sau sub job, sa scrie: Misions: xxx sa arate cate misinuni ai tu in total, eu cred ca ar fi ceva frumos, sau pe panel sa scrie Misions: xxx. 1 Quote
EdisoN Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Propun sa fie scoasa misiunea "Omoara x politisti" se face prea mult DM pe cops. Si inaite se facea, dar acum se face in prostie. Nu poti face carnete/misiuni din cauza DM-ului excesiv. 1 Quote
DanteNR1 Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Probabil nu v-ati gandit la DM-ul făcut pe politisti, eh, acum ies din casă, 5 pe mine îmi dau kill, ies din spawn N.G. toti pe mine imi dau kill... Unde mai e farmecul să te joci, cand tu esti mai mult mort pe joc decat viu. Nu gasesc logica misiunii. Quote
Recommended Posts