Jump to content

Recommended Posts

Posted

M-am gandit la un quests gen: urmareste un player 5km (valoare random) la o distanta intre 100 si 300m. (valoare random).

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Salut, sunt Nicu.bZ din clanul Okatu FARAON. As dori sa eliminati toate Gun Shop-urile si toate armele pentru ca nu mai ai voie niciodata sa iei o arma sa dai in cineva ca la 2 secunde te baga in jail. Si nu ma suparam daca dadeati mereu 30 minute. Dar voi dati 105 minute. Multumesc de intelegere. O zi buna!

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Sugestie: Questuri la toate factiunile

Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand, vreau sa spun ca daca acest update ar fii adaugat pe server, membrii tutuor factiunilor ar fii mai activi, deoarece ar avea ce sa faca inafara sa se plimbe / job, asa membrii factiunilor ar putea sa se distreze facand raport, si sa primeasca un mic bonus, adica acel Respect Point care se primeste la terminarea fiecarui quest. Questurile pentru ficare factiune de pe server ar putea fii:
1. Departamente de politie:
- Confisca X permise

- Arresteaza X jucatori cu wanted

- Acorda X amenzi

2. Hitman Agency:
- Asasineaza X persoane

- Asasineaza X persoane de la o distanta mai mare de 150 - 160 - 170 etc.

- Asasineaza X persoane cu cutitul.

3. News Reporters:

- Plaseaza X anunturi RolePlay

-  Plaseaza X anunturi in sesiunea de Anunturi Gratuite

- Acorda un interviu

4. Companii de Taxi:

- Fa X comenzi

- Accepta X comenzi

5. Mafii

- Omoara X adversari pe turfuri

- Fii cel mai bun membru la un war ( Sa ia best la un turf)

6. School Instructors:

- Acorda X licente de fly

- Acorda X licente de Gun

- Acorda X licente de boat

7. Paramedic

- Acorda X healuri politistilor

- Acorda X healuri civililor

Cam astea ar putea sa fie Questurile celor din factiuni, niste Questuri suplimentare. Aceste Questuri nu sunt neaparat necesare sa fie bagate in fiecare zi, macar odata la 2 zile, ca un mic bonus. Din nou, spun ca acest update ar fii folositor pentru server deoarece ar marii activitatea membrilor din factiuni. Stiu ca este mult de munca pentru acest update, dar eu cred ca jucatorilor le-ar place aceasta idee si ar fii multumiti.

Acesta ar fii doar un quest suplimentar pentru cei din factiuni, questurile normale raman cum sunt, iar acesta este unul suplimentar sau pentru a nu fii nedrept pentru civili, sa fie scoase questurile normale si sa fie bagate cele despre factiune doar celor cu factiune.

Posted

Sugestie, sa se scoata quest-ul cu : Omoara x politisti sau omoara x playerii la paintball deoarece playeri cu nivel mic ce nu au licenta nu le pot face..

Sa primim 150k+ la un quest mai dificil de exemplu : parcurge xx km cu o masina de tip Bus..

Posted

Propun ca la o misiune terminata sa iti dea acea suma de bani si 1 QP de exemplu(Quest Point), iar cu acele QP sa poti cumpara ceva din /qshop(exemplu). In acel /qshop sa existe bunuri ca de exemplu masini speciale.

Posted

1)sari cu parasuta

2)atinge viteza de 168 km/h cu orice tip de vehicul

3)inoata cel putin 2 km

4)repara 10 vehicule (job mecanic)

5)cumpara un vehicul de tip Remimgton(din dealership)

6)cumpara o bâtă de baseball

7)mergi 5 statii cu autobuzul

8)mergi cu o viteza de maxim 50 km/h timp de 3 minute consecutiv

9)foloseste /atm pentru a scoate o sa de bani din banca

10)parcheaza-ti masina in Palonimo Creek

Posted

-Sari cu parasuta.

-Mergi in Bayside.

-Innoata x kilometrii.

-Repara x vehicule(mecanic)

-Cumpara o camera de fotografiat si fa x poze cu aceasta.

-Asculta o melodie aleasa de tine prin "Custom Link".

La bonus, pe langa RP si suma de bani, sa primesti si un rob point.

+1 daca ati vrea ceva din ce am zis eu.

Posted

Propun ca la o misiune terminata sa iti dea acea suma de bani si 1 QP de exemplu(Quest Point), iar cu acele QP sa poti cumpara ceva din /qshop(exemplu). In acel /qshop sa existe bunuri ca de exemplu masini speciale.

• 4 weeks later...
Posted

Facțiunea Hitman este o greașeală pe acest server minunat.
La factiunea Hitman n-ai cum să faci un post.
Astăzi la ora 22:10, ma omorat JonSnow. El fiind hitman /undercover ma omorat cu sniper-ul de la distanta de "Nspe" mii de metrii.
Fără să se afle într-un contract el a parcat frumos Maverick-ul pe casa id 12, si ma omorat. Bun, trecem peste.
El neavând contract,fiind undercover,eu fiind in National Guard, ma omorat,dar nu mi-a apărut "X Te-a omorat" cum mii se pare logic, deoarece el poate sa omoare pe toata lumea fara sa vada nimeni, corect ?
Vreau sa se rectifice ceva in această facțiune. Multumesc!

• 1 month later...
Posted

Puteti sa adaugati comanda /nextquests, astfel atunci cand un player foloseste aceasta comanda sa primeasca quest-uri noi, dar sa nu poata folosii aceasta comanda doar daca questuriile anterioare au fost indeplinite cu succes. Daca un player termina si al doilea set de questurii, nu va mai primii Respect Points, dar v-a primii in schimb Rob Points si bani.

• 3 weeks later...