HUANG Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Să mergi la un 24/7 și să cumperi credit. Să mânci pizza dintr-un buzzines de tip fast-food. Quote
M12WTF Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Propun ca la un anumit numar de questuri realizate sa ti se ofere cateva Puncte Premium (10 questuri- x pp) sau o anumita suma de bani. Sau la un anumit numar de questuri sa iti creasca bonusurile. ( 2rp-uri pe quest de exemplu). Quote
Paolo Turcu Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Ar trebui ca la misiunile date sa fie misiuni mai interesante cu alte premii.De ex:Premiul sa fie de 10pp sau sa castigi o culoare hidd.Ca daca iti da bani ca la payday am pierde timpul cu misiunile. Quote
paulpaul600 Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Sa folosesti x droguri Sa faci x mats Si propun sa se scoata textul cu progresul la quest . Sa fie afisat doar cand ai terminat un quest, caci daca vrei sa stii ce mai ai/sau cat mai ai , scrii tu comanta /quests. 1+! Quote
zewforlife Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Sa tractezi 'x' masini. Sa conduci 'x' kilometri o barca. Sa conduci 'x' kilometri un avion. Sa alergi 'x' kilometri pe jos. Sa distrugi 'x' masini. Si in legatura cu misiunea "Mergi pana pe muntele Chiliad", sa mergi pe Chiliad, dupa Aeroportul Parasit din Las Venturas iar dupa pe muntii din Bayside. (este doar o idee), deoarece este prea simpla misiunea asta. Quote
Stefan_Nest2 Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Recoman sa fie 3 quest-uri in loc de 2 si sa sa se castige un pic mai multi bani. Alte quest-uri: -sa vinzi X saci de faina -sa tractezi X masini -sa furi X masini -sa gasesti X persoane [/find] -etc.. Ideea ar fi sa fie un quest pentru fiecare tip de job. Quote
TURZUMAN 47 Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Fa X killuri la war.Pentru hitmani : Rezolva x contracte. Pentru paramedic : Da x heal . Pentru taxi : x comenzi. Si cand faci 20 quest-uri sa primesti 20pp. Quote
BrightnesS. Valoare. Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 ideea cu /qshop e chiar geniala. puteti sa o puneti, dar sa fie mult mai greu de cumparat chestii.... 15qp sa fie clear 10 fp nu asa putin. Quote
Cris Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Ar fi mult mai frumos, cand faci 30 de quest-uri sa primesti 15pp! Sa se scoata cea cu pizza, sau macar sa fie pus decat 10. Quote
Dutch Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 (edited) Ok deci am destul de multe idei: 1) Bonus zilnic Sa zicem ca, initial, primesti daca ai facut AMBELE misiuni intr-o zi primesti 50,000 $. Stiu, e putin, dar daca faci AMBELE misiuni si ziua urmatoare acest premiu creste cu 5-10% si tot asa, in fiecare zi pana cand se ajunge la suma de 500,000 $ sau, daca ai cont premium pana la suma de 600,000$ . Cred ca acest lucru ii va incuraja pe jucatori sa fie activi zilnic, pentru a indeplini aceste misiuni, cu scopul de a creste acest bonus, iar daca trece o zi in care tu nu ai facut AMBELE misiuni, premiul sa fie resetat. 2) Bonus 100 Daca indeplinesti 100 de misiuni, toate consecutive, adica fara sa ratezi vreo zi, primesti un premiu mai mare, vei putea alege dintre : Bani - Nivelul tau * 10 : 2 Puncte premium - Nivel tau Vehicle Tag - Tag pentru masina personala 10 zile 3) Misiuni specifice factiunii Fiecare factiune ar putea avea misiuni specifice,pe langa cele obisnuite, asa cum au deja de partamentele. Hitman Agency - Realizeaza un contract de peste 180 metri; - Realizeaza un contract cu cutitul. News Reporters - Acorda un interviu live; - Publica 5 anunturi. Paramedic Department - Vindeca 30 de pacienti; - Accepta 5 apeluri de urgenta. Taxi - Accepta 10 comenzi; - Parcurge 10 Kilometri cu un pasager la bord. School Instructors - Ofera 1 licenta de fly; - Ofera 1 licenta de boat; - Ofera 1 licenta de gun. Mafii - Omoara 10 inamici in timpul war-urilor, iar daca in acea zi nu este war, omoara 10 inamici la paintball. - Cucereste 1 turf alaturi de colegii tai de mafie. Astea sunt doar cateva din ideile mele. Edited February 20, 2016 by Eliass 1 Quote
SZOKE Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Eu as zice sa primesti nou /quest cand termini sa nu mai trebuie sa astepti pana la ora 7:00. Quote
Octavian. Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Propun ca la 2-3 zile să fie resetate questurile neterminate. Sau Să se implementeze o comandă prin care vei putea să renunți la una dintre misiunile pe ziua respectiva,urmând ca ziua următoare să primești alta.Eu fac parte din Paramedic Department și una dintre misiunile primite astăzi este să colectez 8000 de materiale.Nu avem voie cu materiale deci misiunea este imposibilă. Quote
NickakZerxos Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Prima propunere este sa fie umpic mai optimizat sistemul pentru ca cei din factiuni pasnice nu au voie cu mats-drugs sau sa ai dreptul de a purta drugs-mats cu acordul liderului timp de 24H in care ai voie sa vinzi strict pe chaturi mai retrase precum /w,/sms alte chaturi sau in locuri nepopulate. !Atentie sa fie facut SS cand liderul va da voie pentru a evita FW! - Sa fie adaugat questul : Alearga 500m-1km -Sari cu parasuta de la minim 500m -Sa fie micșorat numarul de pizza livrate. -Fa o baie in apa de pe plaja de EST ( minim 2 minute ) -Jefuieste un bussnies de tip Clothing Store din orasul San Fierro -Jefuieste banca din orasul Las Venturas -Fa parkourul din zona x, un checkpoint a fost setat la sfarsitul acestuia. -Mergi la Pig Pen si imbatate zdravan -Fa o scufundare in apa din orasul San Fierro ( Calculati cat tinr oxigenul si sa stea trei sfert din timpul acesta ) -Mergi in excursie cu bicileta pe chilliad ( sa fie scoasa faza cu mergi pe chilliad si adaugata asta ) Sper sa va placa propunerile. Quote
PACO Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 In atentia domnului Umbra, Apreciezm cu mare drag adaugarea micilor distractii, insa ca orice cal facut cadou, noi il mai cautam si la dinti. Iata cateva probleme. - numarul de pizza colectate este un pic maricel, nu in sensul ca devine plictisitor, ci in sensul ca iti taie orice chef sa mai faci ceva in ziua aia dupa ce ai colectat 30 de pizza, asta dupa ce alergi 2 ore sa prinzi un faggio liber. Un range(7,12) ar fi deajuns. - cei din PD nu prea dau /arrest, si in mod sigur nu la 14 persoane intr-o zi, ar fi o idee buna sa se contorizeze si kill-urile - ai vazut ce viteza prinde vehiculul baggage ? 30 km cu el si faci cu inima, aceeasi problema cu diverse masini gen tractorul de la ferma vedetelor, etc - bonusul, unde e bonusul pentru 3-4 zile la rand efectuate ? ne-ai promis bonus Sugestii: - Fura X masini - Repara X masini ( nu /tow, ma refer la /repair si /refill ). Ar aduce si un beneficiu vizibil pe server - Transporta X camioane de combustibil - Loveste X masini cu un vehicul de tip Flatbed sau Dude ( ? ) - Sari cu NRG pe unul din acoperisurile unor cladiri ( ? ) - /bar 3 pe playeri de sex feminin ( nu doar skin ) - Participa la un interviu / live - Publica X anunturi ( ? ) - Repara un vehicul de tip Coach la PNS ( nu intra in toate PNS-urile ) - Omoara X playeri la paintball cu X arma doar - Distruge un hidrant ( ? daca ai cum sa detectezi asa ceva ) - Mergi X km cu un taxi Apreciem efortul depus 1 Quote
Daniel Lungu Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Salut! Aș vrea ca la fiecare quest terminat să primim cate un quest point cu care să putem cumpăra anumite lucruri de la /qshop sau ceva de genul.Asta ar face jocul mult mai interesant și playerii ar intra zilnic pentru a face misiunile. Quote
Orza Claudiu Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Salut Shad0w ar fii frumos urmatorul model de /quests: 1. Fura X masini la job-ul Car Jacker, Quote
JonNyV Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 La misiunea, "Aresteaza x criminali." ar trebuii sa fie, "Aresteaza/omoara x criminali", e foarte greu sa faci arrests pentru ca multi nu se predau si fug... Quote
NEO Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Salutare, buGGed! M-am gandit ca ar fi de mare folos daca pentru completarea a celor 2 quest-uri pe zi s-ar adauga 2.000-3.000$. Adica daca eu fac astazi cele 2 misiuni maine daca fac iarasi misiunile sa primesc ceva mai multi bani. Stiu ca nu este o diferenta foarte mare, dar cu timpul se aduna ceva si asta ar stimula jucatorii sa isi indeplineasca misiunile zilnice. Eu la level 52 nu primesc nici 200k pe completarea unui quest iar misiunile cateodata necesita destul de mult timp in care as putea face 200k prin alta modalitate mult mai rapid. Daca pe zi ar creste cu 2-3k eu zic ca ar fi mult mai bine. Cine ma sustine, sa dea +1. Multumesc! 2 Quote
Energy.. Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 (edited) . Edited March 13, 2016 by Energy.. Quote
Sebi Ins Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 (edited) . Edited March 13, 2016 by Sebi Ins Quote
LanceV Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Propun următoarele quest-uri: Repara x mașini (ai nevoie se job mecanic) Fura x mașini (car jacker) Efectuează x contracte (pt hitman) Omoară 5 adversari la war cu o arma de tip x Parcurge x km pe jos(va dați seama, MAX 5 km) Găsește x jucatori (detectiv) Sper ca unele vor fi luate in considerare. Quote
GaByXXL. Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Dupa ce termini misiunea ar trebui sa primesti alta dupa 2-3 ore nu sa astepti pana la 07:00 dimineata. Quote
Recommended Posts