Jump to content

Recommended Posts

Posted

tocmai tu te-ai gasit sa comentezi :D

suferință mică, anonim apărut peste noapte acum în 2016, te aștept 1-1 bă leșinatule de foame, că văd că ești bun în taste.

Posted

suferință mică, anonim apărut peste noapte acum în 2016, te aștept 1-1 bă leșinatule de foame, că văd că ești bun în taste.

avand in vedere ca ai 2 banuri la activ, nu stiu ce sansa as avea. :D

Posted

avand in vedere ca ai 2 banuri la activ, nu stiu ce sansa as avea. :D

având în vedere că ești anonim și mă filmez oricând, te las în întuneric să putrezești, ai apărut în 2016 în mafie și te crezi mafiot. Pleacă dracu de leșinat anonim

Posted

având în vedere că ești anonim și mă filmez oricând, te las în întuneric să putrezești, ai apărut în 2016 în mafie și te crezi mafiot. Pleacă dracu de leșinat anonim

cat de frustat poti fi pentru un joc =))

te crezi mafiot pe un joc si pe langa asta mai joci si cu coduri.

tot ne aburesti ca te filmezi oricand si ai fost banat de 2 ori. oricum, sigur este vina adminilor ca ai luat tu ban, ei n-au stiut sa faca test tw, esti cel mai curat 'mafiot'.

Posted

cat de frustat poti fi pentru un joc =))

te crezi mafiot pe un joc si pe langa asta mai joci si cu coduri.

tot ne aburesti ca te filmezi oricand si ai fost banat de 2 ori. oricum, sigur este vina adminilor ca ai luat tu ban, ei n-au stiut sa faca test tw, esti cel mai curat 'mafiot'.

bă, anonim înfocat, fan de-al meu din 98, dau cu tine de asfalt dacă mă mai faci codat. Facem set de 10 și filmez, dacă îmi iei 3 duele ești bun, paleta dracu.

Posted

bă, anonim înfocat, fan de-al meu din 98, dau cu tine de asfalt dacă mă mai faci codat. Facem set de 10 și filmez, dacă îmi iei 3 duele ești bun, paleta dracu.

m-ai innebunit cu filmatu tau hahaha.

mai iesi din casa si filmeaza natura sau orice altceva, lasa samp-ul ca innebunesti. codatule

Posted

m-ai innebunit cu filmatu tau hahaha.

mai iesi din casa si filmeaza natura sau orice altceva, lasa samp-ul ca innebunesti. codatule

copilu, față de tine mai și muncesc, tu stai pe banii lu mă-ta și ăia 5 lei de pachețel la școală, mucos mic de 15 ani

Posted

copilu, față de tine mai și muncesc, tu stai pe banii lu mă-ta și ăia 5 lei de pachețel la școală, mucos mic de 15 ani

si eu mai greu pe la facultate pe la astea, dar tu de unde sa stii ca ai abandonat prin a 10-a.

te-ai dus sa lucrezi la tonomatul de inghetata, e mai greut.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp