.Edward. Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: EduardVarsta: 20 de ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un adolescent calm, cu capul pe umerii, care se gandeste de doua ori inainte sa faca. Nu imi place sa ma cert dar imi place foarte mult sa-mi fac amici noi, de varsta mea. Stiu ca am putin cam multi ani dar imi place foarte mult acest joc! Locatia(Oras): Maramures. Ce gen de muzica asculti?: Ascult opera. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : .Edward.Nivel : 17Nume folosite anterior: ChiiconyVechime pe server: Dupa 2-3 luni de la deschidere.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu. Poza cu invitatie: Click! Link cu faction history: Click!Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am avut nici-o altercatie. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, am mai fost in [sVs], in [uRSS]. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Am mai fost pe un nume anterior care momentan e Dzeko. (spart) Click!Ce alte jocuri mai joci?: Joc Minecraft si Cs:Go.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Str33s. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10 Experienta DM [ ()/10]: 4. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: edy.tomoiaga93@yahoo.com.(mail), edy.tomoiaga(skype)De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece am multi prieteni in clan si imi plac foarte mult membrii. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu un instructor dornic in a lega prietenii. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Bineinteles.
JeezADV Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 .FH bunicel, daca poti fii mai activ e bine
Recommended Posts