Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Subiectul video-ului: Un set cu fratele, Twist7.

O scurta prezentare: Se vede în video, respect Twist ! Nu o lua în nume de rău că am pus video, am tras slab și eu și tu, în fine. Mersi de set :*

Link catre filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=ZoF50CuvRUw

#Playlist for wars: CLICK
#Channel YouTubeDantes. RPG
#Skype: iustinian-adrian
Edited by Dantes SILENT
  • Upvote 3
Posted

Ba nu pot sa zic ca unu e mai bun ca altul pentru ca amandoi sunteti fratii mei si amandoi trageti bine, csz...........           GG Twist, GG Dantes  :wub:  :wub:  :wub:

Posted

Ba nu pot sa zic ca unu e mai bun ca altul pentru ca amandoi sunteti fratii mei si amandoi trageti bine, csz...........           GG Twist, GG Dantes  :wub:  :wub:  :wub:

pwpek jos la frățiworu all333.spoitoru zis și Regele Ardealului  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:

Posted

pwpek jos la frățiworu all333.spoitoru zis și Regele Ardealului  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:

Pwpylcesss  jos la frwatyoruL Dantes, zis r3g3l3 GUTAAAAAAAAAAA 

• Upvote 1
Posted (edited)

Tu vorbesti ba ratatule? Ca te activezi in paint, suferint-o.

De cate ori am fost eu la TW nu ai tu factiuni in FH rasa ma-ti.

Edited by IUSTINNN.BANATU
Posted

Ba p

Tu vorbesti ba ratatule? Ca te activezi in paint, suferint-o.

De cate ori am fost eu la TW nu ai tu factiuni in FH rasa ma-ti.

Ba pisatule, iti dai crash la TW si tot tu comentezi? Mancami-ai p***, ai dat si tu 30kk pe rnk lu good si te activezi in paint. Anonimu pizdii.

Posted

Ba p

Ba pisatule, iti dai crash la TW si tot tu comentezi? Mancami-ai p***, ai dat si tu 30kk pe rnk lu good si te activezi in paint. Anonimu pizdii.

Bine anonimule, esti o suferinta, si nu me-am dat eu crash ;P.

Posted

Subiectul video-ului: Un set cu fratele, Twist7.

O scurta prezentare: Se vede în video, respect Twist ! Nu o lua în nume de rău că am pus video, am tras slab și eu și tu, în fine. Mersi de set :*

Link catre filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=ZoF50CuvRUw

#Playlist for wars: CLICK
#Channel YouTubeDantes. RPG

#Skype: iustinian-adrian

GG ti-am zis ca nu sunt bun de la apropiere. :)) Asta este...

Posted (edited)

taci ma 

Edited by Port0cala.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp