Jump to content

Recommended Posts

Posted

Aici eu si membri PD vom posta diferite filmulte cu confiscarea permiselor, actiune atc.

Subiectul video-ului:Balamuc

O scurta prezentare:De la spuspendarea unu-i simplu permis, sau adunat toti ca la pomana :))) 

Lick catre filmulet:http://www.youtube.com/watch?v=QqugA6FjlPk 

Astept comentari si daca va place de ce nu si un +1!! :D

• Upvote 1
Posted

Astia de la PD meritati sa fiti exclusi...trebuie sa ducem oameni multumiti, dar voi ce sa stiti , doar sa stati la panda ca va vine voua chefu. Huaa PD-ul!

Posted

Astia de la PD meritati sa fiti exclusi...trebuie sa ducem oameni multumiti, dar voi ce sa stiti , doar sa stati la panda ca va vine voua chefu. Huaa PD-ul!

Daca nu vrei sa mergi cu Taxi mergi regulamentar!

Posted

@ iti era rusine sa vorbesti ? :)) te intrebau baieti acolo daca ai prins momentu si erai tacut :))

Cand filmez nu ma pot auzi e un bug la fraps! :) :P

Posted

@@Laurr., dar tu ce făceai după permise? Ști că nu ai voie să mergi până la rank 2, sub nicio formă.

Daca nu observi , nu el le confisca , el doar dadea somatiile sa nu fie doar florin singur si cu somatiile si cu urmarirea playerilor :).

Posted

Daca nu observi , nu el le confisca , el doar dadea somatiile sa nu fie doar florin singur si cu somatiile si cu urmarirea playerilor :).

Si de ce te bagi? Dacă ești atot-știutor, de ce nu ști faptul că nu are voie nici șomații să dea celor ce sunt prinși pe contra-sens.

Posted

Si de ce te bagi? Dacă ești atot-știutor, de ce nu ști faptul că nu are voie nici șomații să dea celor ce sunt prinși pe contra-sens.

Amandoi trebuie sa va faceti o programare la oftalmologie nu am somat , eu doar am filmat niste secvente. ^_^

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp