Mistake Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 (edited) Acesta este PC-ul. Este o " mini racheta " din cate am inteles, citit, si cred ca isi merita banii, avand in vedere ca are driver care se updateaza aproape zilnic. Site: https://www.flanco.ro/sistem-desktop-pc-gaming-asus-g20aj-ro011s-intel-core-i5-memorie-8gb-hdd-1tb-ssd-8gb-nvidia-geforce-windows-8.html ASTEPT PARERI!!! Edited February 18, 2016 by Korap Quote
Freaky Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Clar îşi merită banii. Cu 40 de milioane îţi faci sistem mult peste ăsta şi îţi iei şi monitor. Te-a atras forma „gheiming”? :lol: Quote
J.Darius.xD Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Daca tu vrei sa dai 4000 lei pe asta e treaba ta =))) Faci cea mai mare prostie. La 40 mil, iti fac pc gaming cu GTX 970 care face cat 20 De GTX 750, care nici macar nu e Ti. + un i5 4460. Si ventilatoare, si tot tacamul. daca vrei un wishlist la 40 mil, spune, nu se merita PC ala never. Quote
Laly Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Nu se merită , cu 4000 Lei , cum s-a spus si mai sus iti faci un sistem mult , mult mai bun alaturi de o placa video gtx 970 , procesor i5 6600 , 8gb ram si tot tacamu. Quote
theWeeknd Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Nu se merită , cu 4000 Lei , cum s-a spus si mai sus iti faci un sistem mult , mult mai bun alaturi de o placa video gtx 970 , procesor i5 6600 , 8gb ram si tot tacamu. Quote
IULIKOV Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Nu merită, pe pcgarage dacă ar fii să faci pc-ul ăla din piese ar ieşii undeva la maxim 30. Quote
Mistake Posted February 18, 2016 Author Posted February 18, 2016 (edited) Apreciez parerile, dar tot o sa-l achizitionez. Sunt mai multe motive din care-l vreau, nu ati vazut ce am scris cand am zis ca se merita, ce mi-ati spus voi nu are driver updatabil, piesele recomandate de voi, cu driver cu tot, se duc peste 5.000 lei +, ceea ce nu merita + ca din acele piese, daca ar fi sa iau fara driver, ar veni cam undeva la 3700 lei, am facut un calcul + carcasa specializata - 450 lei. + Sistem windows - 200 lei, se intinde undeva la 4500lei... + celelalte piese secundare, coolere, placa de baza, circuite, surse... Este greu de vazut si asta, pentru ca nu sunt importante, dar se ridica undeva la 450-500 lei.. Eu spun ca PC merita. I-am contactat pe tipii de la PC garage, si mi-au zis ca este un pret bun, cam mare cu 150-250 lei. Gen ar fi trebuit sa dau undeva la 3800, dar merge si 4100. Sper ca ati vazut si celelalte dezavantaje la tot ce ati spus mai sus. RespecT. Edited February 18, 2016 by Korap Quote
Weakness Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 (edited) Apreciez parerile, dar tot o sa-l achizitionez. Sunt mai multe motive din care-l vreau, nu ati vazut ce am scris cand am zis ca se merita, ce mi-ati spus voi nu are driver updatabil, piesele recomandate de voi, cu driver cu tot, se duc peste 5.000 lei +, ceea ce nu merita + ca din acele piese, daca ar fi sa iau fara driver, ar veni cam undeva la 3700 lei, am facut un calcul + carcasa specializata - 450 lei. + Sistem windows - 200 lei, se intinde undeva la 4500lei... + celelalte piese secundare, coolere, placa de baza, circuite, surse... Este greu de vazut si asta, pentru ca nu sunt importante, dar se ridica undeva la 450-500 lei.. Eu spun ca PC merita. I-am contactat pe tipii de la PC garage, si mi-au zis ca este un pret bun, cam mare cu 150-250 lei. Gen ar fi trebuit sa dau undeva la 3800, dar merge si 4100. Sper ca ati vazut si celelalte dezavantaje la tot ce ati spus mai sus. RespecT. Se pare ca nu esti foarte bine informat. Ce spui tu acolo "driver updatabil" il gasesti pe net, nu platesti absolut nimic, spunand ca tu ajungi la 5.000 de RON, ceea ce inseamna inca un plus de 1.300 ceea ce este o mare aberatie deoarece aceste softuri sunt introduse in pretul placii video / placa de baza s.a.m.d. Nu inteleg la ce te referi prin circuite, la cabluri? Sunt deja in cutia placii de baza, respectiv HDD, DVD-RW si toate piesele aferente. Cat despre cooler, il primesti odata cu procesorul, sunt in aceeasi cutie, nu trebuie sa te gandesti decat la piesele pe care le vrei in acel sistem. Nu stii cati bani pierzi pentru ca vrei sa comanzi un sistem in care mai mult platesti brand-ul cat si asamblarea si painea angajatilor, pardon, painile, pentru ca dai foarte multi bani pe ceva ce nu merita. Inca o data, nu vrei mai bine sa te informam cu tot ceea ce trebuie si sa-ti faci un alt PC cu performante mult peste ceea ce doresti sa comanzi? Cat despre o carcasa, gasim ceva atragator (in niciun caz la 450 de lei, o suma enorma pentru o tabla). Categoric ca cei de la PCGarage vor spune ca e bun pretul, nu este in interesul lor sa-l vanda? Edited February 19, 2016 by Weakness Quote
BlazKo Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 (edited) Macar daca era un i5 6600 si 960, atunci poate merita, dar asta...nu prea, joci bine si pe un i3+750 Ti. Se pare ca nu esti foarte bine informat. Ce spui tu acolo "driver updatabil" il gasesti pe net, nu platesti absolut nimic, spunand ca tu ajungi la 5.000 de RON, ceea ce inseamna inca un plus de 1.300 ceea ce este o mare aberatie deoarece aceste softuri sunt introduse in pretul placii video / placa de baza s.a.m.d. Nu inteleg la ce te referi prin circuite, la cabluri? Sunt deja in cutia placii de baza, respectiv HDD, DVD-RW si toate piesele aferente. Cat despre cooler, il primesti odata cu procesorul, sunt in aceeasi cutie, nu trebuie sa te gandesti decat la piesele pe care le vrei in acel sistem. Nu stii cati bani pierzi pentru ca vrei sa comanzi un sistem in care mai mult platesti brand-ul cat si asamblarea si painea angajatilor, pardon, painile, pentru ca dai foarte multi bani pe ceva ce nu merita. Inca o data, nu vrei mai bine sa te informam cu tot ceea ce trebuie si sa-ti faci un alt PC cu performante mult peste ceea ce doresti sa comanzi? Cat despre o carcasa, gasim ceva atragator (in niciun caz la 450 de lei, o suma enorma pentru o tabla). Categoric ca cei de la PCGarage vor spune ca e bun pretul, nu este in interesul lor sa-l vanda? Oricum, degeaba ii explicam daca el o tine pe a lui, in bani pe care-i da el, noi ii puteam face racheta de zbura cu ea la scoala, dar mna, daca e incapatanat, asta e. Cand o sa vada ca nu o sa-i mai mearga jocurile bine, o sa regrete. In acei bani mergea i5 4460+970 lejer si un mic efort 16 GB RAM, dar asta e, nu stie ce pierde. Poate inca nu a cumparat 'chestia' aia si o sa vada ultimele comentarii. Edited February 19, 2016 by BlazKo Quote
Bykent Gaming Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Macar daca era un i5 6600 si 960, atunci poate merita, dar asta...nu prea, joci bine si pe un i3+750 Ti. Oricum, degeaba ii explicam daca el o tine pe a lui, in bani pe care-i da el, noi ii puteam face racheta de zbura cu ea la scoala, dar mna, daca e incapatanat, asta e. Cand o sa vada ca nu o sa-i mai mearga jocurile bine, o sa regrete. In acei bani mergea i5 4460+970 lejer si un mic efort 16 GB RAM, dar asta e, nu stie ce pierde. Poate inca nu a cumparat 'chestia' aia si o sa vada ultimele comentarii. Quote
Eduard.Si Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 dă-ți foc cum plm să dai 40 mil pe ală mă? =))))) Quote
legion come 1v1 Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 dă-ți foc cum plm să dai 40 mil pe ală mă? =))))) alo cf Quote
Ako Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Acesta este PC-ul. Este o " mini racheta " din cate am inteles, citit, si cred ca isi merita banii, avand in vedere ca are driver care se updateaza aproape zilnic. Site: https://www.flanco.ro/sistem-desktop-pc-gaming-asus-g20aj-ro011s-intel-core-i5-memorie-8gb-hdd-1tb-ssd-8gb-nvidia-geforce-windows-8.html ASTEPT PARERI!!! http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1610266/ cu tot cu periferice si mai bun de 1000 de ori, dar poti sa renunti la periferice si sa-ti iei o placade baza si o sursa mai buna. Quote
Skiper GREEN Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Clar îşi merită banii. Cu 40 de milioane îţi faci sistem mult peste ăsta şi îţi iei şi monitor. Te-a atras forma „gheiming”? :lol: Quote
mirceaaa Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Nu merge asa bine in jocuri pe cat arata. Quote
Twig Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 (edited) E prea scump! La banii aia iti faci un PC de 4 ori mai bun. Componentele PC-ului ala le gasesti la maxim 2000 lei. +ca daca vrei un PC de gaming bun sa joci GTA V / Alte jocuri puternice nu este cel mai bun, deoarece are un procesor si o placa veche. La banii aia iti iei o placa noua cea mai recenta si un procesor i7. Edited February 24, 2016 by Twig Quote
Recommended Posts