DantesBAWS Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Subiectul video-ului: Am vrut să fac o poză și a ieșit o filmare, păcat ieșea o poză frumoasă.. O scurta prezentare: Îs nebun, vorbesc singur. Link catre filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=SaFAPcfDzjk&feature=youtu.be(!) Acest video este un pamflet, nu mă luați în serios cu fericirea pentru un kill sau cu oftica că ma omorât =))).
paradoX.. Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Nu poti youtube doar din samp, nu te numesti youtuber. E un joc vechi... fa mai bine ceva cs:go, gta 5, cod, gasesti ceva. De samp nu merita sa faci :) si daca tot te apuci de youtube sa iti cumperi un microfon de birou, te auzi cu un sunet ametitor pe fundal.
DantesBAWS Posted February 18, 2016 Author Posted February 18, 2016 Nu poti youtube doar din samp, nu te numesti youtuber. E un joc vechi... fa mai bine ceva cs:go, gta 5, cod, gasesti ceva. De samp nu merita sa faci :) si daca tot te apuci de youtube sa iti cumperi un microfon de birou, te auzi cu un sunet ametitor pe fundal. am spus eu că dacă mă apuc fac doar samp? nu, stai calm, o să fac mai multe și despre microfon, dacă mă apuc, nu e problemă.
Camperull Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 (edited) TETRAX[] DA POWER Edited February 18, 2016 by Pustanul.FARAON
paradoX.. Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 am spus eu că dacă mă apuc fac doar samp? nu, stai calm, o să fac mai multe și despre microfon, dacă mă apuc, nu e problemă. "Mult timp pe samp" deduce ca faci doar samp, ai spus-o chiar tu...
Recommended Posts