Popular Post RazZz. Posted February 20, 2016 Popular Post Posted February 20, 2016 ALLONZO'S MODS (v2) Salut. Am decis sa mai fac un episod cu moduri, fiindca primul episod a prins foarte bine (5.500 vizionari), drept urmare iata inca unul. (!) Modurile nu sunt facute de mine, eu doar le folosesc. Video cu modurile: https://www.youtube.com/watch?v=u_p0YnPyKhY&feature=youtu.be Modurile: ♦ All mods (Toate modurle sunt incluse intr-o arhiva): »» Click aici «« ♦ Arme: »» Click aici «« ♦ Checkpoint: »» Click aici «« ♦ CLEO4: »» Click aici «« ♦ DMG Informer: »» Click aici «« ♦ Vehicle HP: »» Click aici «« ♦ Tinta (hud.txd): »» Click aici «« ♦ Roti (Jenti): »» Click aici «« ♦ Masini HD: »» Click aici «« ♦ Infernus Mod: »» Click aici «« ♦ Strazi (Roads): »» Click aici «« ♦ Skin-uri HD: »» Click aici «« ♦ Sunete: »» Click aici «« ♦ Spark: »» Click aici «« Instructiuni: ♦ Arme: 1. Deschideti programul Spark.exe (Aveti arhiva in folderul cu moduri) 2. Dati click pe acel folder si apoi pe Import (Sageata verde). 3. Deschdieti gta3.img din folderul models din folderul principal al jocului. 4. Dati click din nou pe import din spark.exe. 5. Adaugati toate fisierele din folderul "Arme". 6. Click pe acea discheta (Save) pentru a salva. ♦ Checkpoint: 1. Deschideti programul Spark.exe (Aveti arhiva in folderul cu moduri) 2. Dati click pe acel folder si apoi pe Import (Sageata verde). 3. Deschdieti gta3.img din folderul models din folderul principal al jocului. 4. Dati click din nou pe import din spark.exe. 5. Adaugati toate fisierele din folderul "checkpoint". 6. Click pe acea discheta (Save) pentru a salva. ♦ DMG Informer: 1. Deschideti folderul principal unde aveti GTA-ul. 2. Trageti fisierul "KMF037.cs" in folderul CLEO. ♦ Vehicle HP: 1. Deschideti folderul principal unde aveti GTA-ul. 2. Trageti fisierul "VeHp.cs" in folderul CLEO. ♦ Tinta (hud.txd): 1. Deschideti folderul principal unde aveti GTA-ul. 2. Trageti fisierul "hud.txd" in folderul models. ♦ Roti (Jenti): 1. Deschideti programul Spark.exe (Aveti arhiva in folderul cu moduri) 2. Dati click pe acel folder si apoi pe Import (Sageata verde). 3. Deschdieti gta3.img din folderul models din folderul principal al jocului. 4. Dati click din nou pe import din spark.exe. 5. Adaugati toate fisierele din folderul "gta3.img" din folderul "Jenti". 6. Click pe acea discheta (Save) pentru a salva. 7. Intrati in folderul "Jenti", click pe Data, maps, veh_mods. 8. Intrati in folderul principal al jocului GTA. 9. Intrati in folderul data, maps si includeti fisierul "veh_mods.ide" din Arhiva Jenti acolo. ♦ Masini HD: 1. Deschideti programul Spark.exe (Aveti arhiva in folderul cu moduri) 2. Dati click pe acel folder si apoi pe Import (Sageata verde). 3. Deschdieti gta3.img din folderul models din folderul principal al jocului. 4. Dati click din nou pe import din spark.exe. 5. Adaugati toate fisierele din folderul "cars". 6. Click pe acea discheta (Save) pentru a salva. ♦ Mod Infernus: Acest mod are auto-install, next, next, si finish. (!) Atentie! Debifati toate casutele dupa ce ati ales folderul. ♦ Strazi (Roads): 1. Deschideti programul Spark.exe (Aveti arhiva in folderul cu moduri) 2. Dati click pe acel folder si apoi pe Import (Sageata verde). 3. Deschdieti gta3.img din folderul models din folderul principal al jocului. 4. Dati click din nou pe import din spark.exe. 5. Adaugati toate fisierele din folderul "roads" > "gta3.img". 6. Click pe acea discheta (Save) pentru a salva. ♦ Skin-uri HD: 1. Deschideti programul Spark.exe (Aveti arhiva in folderul cu moduri) 2. Dati click pe acel folder si apoi pe Import (Sageata verde). 3. Deschdieti gta3.img din folderul models din folderul principal al jocului. 4. Dati click din nou pe import din spark.exe. 5. Adaugati toate fisierele din folderul "Importo into IMG". 6. Click pe acea discheta (Save) pentru a salva. ♦ Sunete: 1. Deschideti folderul principal al jocului GTA. 2. Intrati in folderul audio. 3. Copiati ce este in SFX din arhiva si bagati in SFX din folderul jocului. 4. Copiati ce este in CONFIG din arhiva si bagati in CONFIG din folderul jocului. 27
RobyGamerYTB Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 (edited) gg Allonzo Edited February 20, 2016 by ROBERTOKOV
DJ Twill Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 (edited) bv" Edited February 20, 2016 by -arabule-
victor2302 Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 GG. Printre cele mai faine moduri pe care le stiu. Ai +1
RazZz. Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 GG. Printre cele mai faine moduri pe care le stiu. Ai +1 Mersi Pe viitor sa faci un video, gg N-am facut? :-? Astea sunt mai bune decat alea. Mersi.
RazZz. Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 Modul pentru efectele cerului ?Nu îl dau, nu ma lasă cel care mi l-a dat. Frumos, bravo.Mersi. ggms iutubereGgMersi. nu m-am uitat la video si zic ca sunt frum..Doar sunt postate de mine (ce modest sunt :D) Frumos intro!Mersi.
RazZz. Posted February 21, 2016 Author Posted February 21, 2016 Mersi ba allonzo, succes !Cu placere și mersi.
skyzifun Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Cauți scandal? Hai hai :)) ba tu esti ala dupa steam?
Recommended Posts