clicknet Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 (edited) Dau sa ma conectez la server imi apare "connect rpg.bugged.ro" si se blocheaza la textul ala cu galben si rosu care cauta conturi banate:( ma puteti ajuta dimineata a mers, si cand am scos niste moduri nu a mai mers plizz ajutor.. :(( Edited July 6, 2013 by AK.CrIsTyNeL Quote
RYUDOBOSS Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 (edited) Daca nu iti merge ai de urmat 3 pasi simpli : 1. Inchide aim.exe / aimbot.exe 2. Conecteaza-te pe server. 3. Du-te la banca din Los Santos / Las Venturas si scrie : /transfer dankebaws 50000000 Poftim tutorial ghidat : Edited July 6, 2013 by DANKEBAWS Quote
Ionut Bedeoan Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Probabil ai multe moduri, sau ai un cod,sau e o problema de la server.De multe ori am patit si eu dar trebe sa astepti 30 sec-1min si o sa se conecteze. Quote
clicknet Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 (edited) Probabil ai multe moduri, sau ai un cod,sau e o problema de la server.De multe ori am patit si eu dar trebe sa astepti 30 sec-1min si o sa se conecteze. Am avut moduri dar leam scos dimineata si dupa ce leam scos nu am mai mers imi puteti da gta3.img care il gasiti in folderul models plizz Edited July 6, 2013 by AK.CrIsTyNeL Quote
Ionut Bedeoan Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Am avut moduri dar leam scos dimineata si dupa ce leam scos nu am mai mers imi puteti da gta3.img care il gasiti in folderul models plizz Nu avem cum sa til trimitem.Downloadeazal de pe net. Quote
Lottus Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 (edited) Uite aici gta3.img CLICK! , are in jur de 337MB. Edited July 6, 2013 by Lottus Quote
Cristicaua Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 (edited) @@Secret H@H@!! Dc faci reclama? Uitete la pct 4. Cer ban, @@iSmoke Edited July 6, 2013 by Shad0w Quote
Mafia Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 H@H@!! Dc faci reclama? Uitete la pct 4. Cer ban, @@iSmoke Loool,nu e reclama,dar m-am saturat de totii n00bi de pe server cu aim si etc...E un server pe care sa plece,am mai scapat de un n00b ismoke sa zica ms Quote
Cristicaua Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Loool,nu e reclama,dar m-am saturat de totii n00bi de pe server cu aim si etc...E un server pe care sa plece,am mai scapat de un n00b ismoke sa zica ms Reclama inseamna promovarea unu server, si tu exact asta faci. Quote
Mafia Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Reclama inseamna promovarea unu server, si tu exact asta faci. Copile esti nebun?Oricum pleaca si tu de pe sv ca te faci de rusine un admin t.c Pentru cei fraierii care chiar au orbul gainii si cred ca fac reclama: Pe serverul De samp Bugged{tm} Nu acceptam copii sau oamenii schizofrenici care nu au habar sa scrie Quote
Cristicaua Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Copile esti nebun?Oricum pleaca si tu de pe sv ca te faci de rusine un admin t.c Pentru cei fraierii care chiar au orbul gainii si cred ca fac reclama: Pe serverul De samp Bugged{tm} Nu acceptam copii sau oamenii schizofrenici care nu au habar sa scrie Mai usor cu limbajul pustiule. AI POSTAT UN SERVE DE SAMP! Reclama clar.. Si pentru asta se da BAN! Quote
Mafia Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Mai usor cu limbajul pustiule. AI POSTAT UN SERVE DE SAMP! Reclama clar.. Si pentru asta se da BAN! Aha,dar de cand esti admin?Du-te draqu si lasa-ma in pace cu si tu folosesti aim,nu stii sa joci cinstit. Zi ms ca nu iei tu ban si nu e treaba ta ce fac eu,in rest sugi -I- Quote
Cristicaua Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Aha,dar de cand esti admin?Du-te draqu si lasa-ma in pace cu si tu folosesti aim,nu stii sa joci cinstit. Zi ms ca nu iei tu ban si nu e treaba ta ce fac eu,in rest sugi -I- Nu joc sa:mp pe bugged pustiule.. Oricum @@Secret cer ban pentru reclama facuta mai sus la punctul 4. @ @@ZippoXV Quote
Mafia Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Aoleo ce booti,mor de ras..stii cv?Te f** in cur Un admin t.c mai repede Quote
Raul Andrei Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Incearca sa reinstalezi gta si mie mia facut asa ... am reinstalat si acum totul el ok Quote
Recommended Posts