.DaNNNii Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Nickname: .Danii Nick-uri anterioare: Acesta este primul meu cont , doar am schimbat nick--ul prin intermediul punctelor premium. Ce vârsta ai?: Am varsta de 17 ani. Din ce oraș ești?: Sunt din Tecuci. Poza cu invitația din joc de la un membru (obligatoriu): http://imgur.com/oemoPlA Profilul de pe panel (link) : http://greenpanel.bugged.ro/profile/.Danii Ai mai făcut parte din Hooligans? Daca da, de ce ai ieșit?: Nu am mai facut parte. Ce hobby-uri ai: Footbal si video-game De ce vrei să intri în clan: Doresc să intru in acest clan deoarece este un clan nou, cu membrii buni si bine organizat. O scurta autocaracterizare: Ma numesc Dani, am 17 ani si sunt din Tecuci. Sunt un baiat sociabil care isi face prieteni foarte repede, sar tot timpul in ajutor cand este nevoie. Sunt respectuos cu cei din jurul meu si sunt indiferent fata de cei care nu ma respecta. In timpul liber imi place sa joc fotbal, sa ies cu prietenii pe afara si sa ma joc SA:MP.
Edy Bogdan Eduard Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Comportament: Ok. Faction History:Bunicel. Parere personala: Nu prea indeplinesti condiitile dar esti de treaba.
Zozole7 Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Comportament: Nu te cunosc. Faction History: Cat de cat. Parere personala: Nu te cunosc si n-am motiv sa-ti dau contra deci ramai cu pro. :)
HUANG Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Comportament: Ești de treabă, la locul lui. Faction History: Estii bun, dar nu excelent. Parere personala: Mi-ai lăsat o părere bună dar nu îndeplinești condițiile, sorry.
DEFUSED Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Comportament: Te cunosc. Am fost colegi de mafie in Grove la RAGAZZO si erai un baiat linistit, de treaba. Faction History: Se poate si mai bine, dar e relativ ok. Parere personala: Esti baiat de gasca si meriti in acest clan.
CinaGang Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Comportament: Nu te cunosc dar am vazut ca esti politicos. Faction History: Decent. Parere personala: Meriti o sansa. T/C. Acceptat.
Recommended Posts