gigal bosu tau sekret Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Nick: .GiGaL Tip(avatar/semnatura/logo): Avatar. Stock: http://i.imgur.com/hvv17nz.png Text: buGGed.ro .GiGaL Detalii: As dori sa scrie undeva jos, buGGed.ro cu un font frumos si cu rosu, iar al 2 lea rand jos sa scrie .GiGaL cu o culoare care credeti voi ca s-ar potrivi. Detalii despre text: As dori sa scrie undeva jos, buGGed.ro cu un font frumos si cu rosu, iar al 2 lea rand jos sa scrie .GiGaL cu o culoare care credeti voi ca s-ar potrivi.
Kazu Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 (edited) @@GiGaL Sper sa iti placa. v2 Edited July 6, 2013 by Kazu
gigal bosu tau sekret Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 Arata bine font-ul, dar am zis ca as vrea jos sa fie scris si sa scrie "buGGed" cu rosu iar sub bugged sa scrie GiGaL cu o culoare care sa mearga bine cu rosul (un portocaliu ceva) @@GiGaL Sper sa iti placa. v2 Arata destul de bine dar vreau sa scrie prima data buGGed unde e scris .GiGaL cu rosu iar sub buGGed sa scrie .gigal cu o culoare care sa mearga bine cu rosul (un portocaliu ceva)
Kazu Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 @@GiGaL Deci nu inteleg, cum vrei tu? Sa scrie Bugged in prim plan cum e .gigal acum, si .gigal sa scrie cu un font mai mic cum e bugged?
gigal bosu tau sekret Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 Deci: de ex in v2 al tau: Sa scrie buGGed in locul unde e scris .gigal iar sub buGGed sa scrie .gigal buGGed sa fie scris cu culoarea rosu iar sub .GiGaL cu un portocaliu cum ai folosit in v2. Sper ca ai inteles.
Kazu Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 @@GiGaL Vrei sa fie fonturile la fel de mari? Sau la fel doar ca altfel pozitionate?
gigal bosu tau sekret Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 @@Kazu uita-te cum a facut @@MirceA , incearca sa faci la fel doar ca sa fie GiGaL si bugged.ro mai in stanga, iar .gigal sa scrie cu rosu iar bugged.ro cu un portocaliu
MirceA Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Nu s-ar potrivi. Stock-ul este alb-negru, iar cu font-uri colorate nu ar da bine. Referitor la texte, numele tau ar trebui sa fie in prim-plan, nu 'buGGed.ro'..
Kazu Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 @@GiGaL Asa ma? @@MirceA Eu am incercat sa o colorez putin sa ma joc cu culorile dar na.. Totusi n-ai ce-i face prea mult, pt ca e alb negru.
gigal bosu tau sekret Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 M-am gandit, si am ales sa o folosesc pentru cea a lui @@MirceA Multumesc mult @@Kazu pentru efortul depus. Cer TC.
Recommended Posts