Popular Post Raul_Cross Posted February 28, 2016 Popular Post Posted February 28, 2016 Subiectul video-ului: Packer-Stunts O scurta prezentare: Stunt-uri executate de mine in cele 3 orase cu ajutorul unui vehicul de tip 'Packer' si un 'NRG-500'. Link catre filmulet: Recomand vizualizare in 720p60 pentru o claritate mai buna. Am revenit cu un nou videoclip cu stunt-uri, doar ca de aceasta data am decis sa fac niste stunt-uri mai speciale. Acest videoclip este primul videoclip din seria '' Raul's Stunts ''. Am decis sa fac o noua serie deoarece cred ca e mai bine sa pun videoclipurile cu stunt-uri speciale intr-o noua serie. Vechea serie '' Raul - Master of Stunts '' inca nu a fost terminata, in viitor o sa continui episoadele cu stunt-uri si acolo. Tin sa aduc la cunostinta ca toate stunt-uri realizate cu Packer au fost realizate intr-un localhost(server personal). Le-am realizat intr-un localhost deoarece pe serverele Bugged exista doar un singur vehicul de tip '' Packer '' care se gaseste foarte greu si nu poate fi nici incuiat. Tin sa ii multumesc frumos lui King.Andi. pentru sigla din noua serie de stunt-uri. Acesta este canalul meu de YouTube: Raul Cross(click) M-ar ajuta foarte mult un subscribe, daca doriti. Viitoarele episoade din noua serie, '' Raul's Stunts '' o sa fie postate in acest topic, putin mai jos. Daca ti-a placut acest episod, videoclipul si stunt-urile realizate in acesta nu ezita sa oferi un +1, multumesc! ;) 18
ZiGGER - RETIRED Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 gg wa nab, chiar misto dar cred ca ti-a luat o gramada de timp no? =]
N3oH. Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Uimitor, nu am cuvinte! Esti cel mai tare! :D
Raul_Cross Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 (edited) Esti prea bun mane, tot respectul <3 Multumesc mult mane, apreciez! :* gg wa nab, chiar misto dar cred ca ti-a luat o gramada de timp no? =] Multumesc, ma bucur ca iti place. Nu chiar, le-am facut in cateva ore, poti verifica data de sub ceas, sus pe colt, dreapta. Toate stunt-urile au fost realizate ieri, 27.02.2016, mai putin primul, pe acela l-am incercat acum cateva saptamani sa testez putin dificultatea stunt-urilor care se fac cu un 'Packer'. :) Uimitor, nu am cuvinte! Esti cel mai tare! :D Multumesc frumos! Ma bucur ca ti-a placut. :D Edited February 28, 2016 by Raul_Cross
Raul_Cross Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 Bravo frate, meriti toate aplauzele. Multumesc mult! Ma bucur ca ti-a placut. :) Gg Ms.
Lion. Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Felicitări, niște stunt-uri spectaculoase. Bonusul a fost mișto rău. :))
Raul_Cross Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 Felicitări, niște stunt-uri spectaculoase. Bonusul a fost mișto rău. :)) Multumesc mult! Ma bucur ca ti-a placut. ;) gg ms.
gflodj1 Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 (edited) wrong . Edited February 28, 2016 by SUNT EXTRATERESTRU MS.
Raul_Cross Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 Genial ca intotdeauna. Multumesc mult! ^_^
Deniis. Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Păcat, nu sunt pe comunitatea buGGed. @@Tibi, șterge topicul, videoclipul nu este realizat pe comunitatea aceasta, buGGed. @, Ori faci pe comunitatea buGGed și postezi aici doar ce e legat despre buGGed, ori nu postezi deloc ;). Scrie clar topicul. Și nu prea te descurci, uită-te la mine pe profil, pe topicuri și vezi acolo stunt-uri grele, nu astea care le faci cu ajutorul unui Parker, așa urci pe orice bloc. Good bye.
Raul_Cross Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 (edited) @, Ori faci pe comunitatea buGGed și postezi aici doar ce e legat despre buGGed, ori nu postezi deloc ;). Scrie clar topicul. Și nu prea te descurci, uită-te la mine pe profil, pe topicuri și vezi acolo stunt-uri grele, nu astea care le faci cu ajutorul unui Parker, așa urci pe orice bloc. Good bye. Asa este, nu sunt realizate pe comunitatea Bugged si am mentionat si motivul mai sus, nu e vina mea ca nu exista suficiente vehicule de tip 'Packer' pe server. Asta e a doua serie de stunt-uri, am mentionat si acest detaliu mai sus. Prima serie(completa) este postata aici: -> http://forum.bugged.ro/topic/185421-raul-master-of-stunts-amazing-stunts/?do=findComment&comment=2242402 (toate cele 7 episoade) Iar daca stunt-urile facute de tine sunt atat de 'grele' precum ai spus, incearca sa realizezi macar unul din stunt-urile episodului 7. Episod 7: P.S: In prima serie de stunt-uri se afla doar stunt-uri realizate cu NRG, fara niciun ajutor din partea altui vehicul. Mersi de parere. Edited February 28, 2016 by Raul_Cross 3
Don Soprano Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Reusite man, uite ep.7 era cel mai reusit. GG
Twig Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 (edited) Păcat, nu sunt pe comunitatea buGGed. @@Tibi, șterge topicul, videoclipul nu este realizat pe comunitatea aceasta, buGGed. @, Ori faci pe comunitatea buGGed și postezi aici doar ce e legat despre buGGed, ori nu postezi deloc ;). Scrie clar topicul. Și nu prea te descurci, uită-te la mine pe profil, pe topicuri și vezi acolo stunt-uri grele, nu astea care le faci cu ajutorul unui Parker, așa urci pe orice bloc. Good bye. De ce te oftici? Conteaza ca sunt facute pe BuGGeD? Nu vad ca face reclama sau ceva de genul. Pe un server cu 1000/1000 nu o sa faci nici odata atatea stunt-uri, ori te loveste cineva ori iti fura packer-ul si alte tampenii. ON: Felicitari pentru munca depusa, iti pierzi timpul iar majoritatea sunt hateri care pot doar sa comenteze. Apreciez efortul efectuat, insa nu cred ca se merita, inteleg ca iti place dar mno. Edited February 28, 2016 by Twig
Deniis. Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 De ce te oftici? Conteaza ca sunt facute pe BuGGeD? Nu vad ca face reclama sau ceva de genul. Pe un server cu 1000/1000 nu o sa faci nici odata atatea stunt-uri, ori te loveste cineva ori iti fura packer-ul si alte tampenii. Dacă te uiți pe topicul meu , o să vezi că se poate orice pe buGGed, chiar dacă sunt ”N” playeri. Ia dă-i o geană.Nu înțeleg de ce te bagi tu dacă n-ai habar.
Raul_Cross Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 Reusite man, uite ep.7 era cel mai reusit. GG Multumesc. GG ! Din ce in ce mai inventiv Multumesc, apreciez. ON: Felicitari pentru munca depusa, iti pierzi timpul iar majoritatea sunt hateri care pot doar sa comenteze. Apreciez efortul efectuat, insa nu cred ca se merita, inteleg ca iti place dar mno. Multumesc mult, cum am spus si in tutorialul despre stunt-uri si daca nu ma insel si la primul episod am spus ca n-am facut stunt-urile sa demonstrez ca le pot face, nu le-am facut sa obtin faima sau alte chestii, le-am facut cu scopul de a invata si de a atrage cat mai multi playeri sa practice si ei stunt-uri. Si m-am gandit sa prezint si o serie de stunt-uri realizate cu ajutorul unor vehicule, deoarece sunt chiar uimitoare, si iti pot zice, ca nimeni de pe bugged nu stie de existenta unor stunt-uri realizate cu un Packer, poate maxim 2-3, dar mai mult nu, fapt pentru care am decis sa fac si acest episod special.
Recommended Posts