Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Esti prea bun mane, tot respectul <3

Multumesc mult mane, apreciez! :*

gg wa nab, chiar misto dar cred ca ti-a luat o gramada de timp no? =]

Multumesc, ma bucur ca iti place.

Nu chiar, le-am facut in cateva ore, poti verifica data de sub ceas, sus pe colt, dreapta.

Toate stunt-urile au fost realizate ieri, 27.02.2016, mai putin primul, pe acela l-am incercat acum cateva saptamani sa testez putin dificultatea stunt-urilor care se fac cu un 'Packer'. :)

Uimitor, nu am cuvinte! Esti cel mai tare! :D

Multumesc frumos! Ma bucur ca ti-a placut. :D

Edited by Raul_Cross
Posted

Păcat, nu sunt pe comunitatea buGGed. 

@@Tibi, șterge topicul, videoclipul nu este realizat pe comunitatea aceasta, buGGed.

@, Ori faci pe comunitatea buGGed și postezi aici doar ce e legat despre buGGed, ori nu postezi deloc ;).

Scrie clar topicul.

Și nu prea te descurci, uită-te la mine pe profil, pe topicuri și vezi acolo stunt-uri grele, nu astea care le faci cu ajutorul unui Parker, așa urci pe orice bloc.

Good bye. 

Posted (edited)

@, Ori faci pe comunitatea buGGed și postezi aici doar ce e legat despre buGGed, ori nu postezi deloc ;).

Scrie clar topicul.

Și nu prea te descurci, uită-te la mine pe profil, pe topicuri și vezi acolo stunt-uri grele, nu astea care le faci cu ajutorul unui Parker, așa urci pe orice bloc.

Good bye. 

Asa este, nu sunt realizate pe comunitatea Bugged si am mentionat si motivul mai sus, nu e vina mea ca nu exista suficiente vehicule de tip 'Packer' pe server.

Asta e a doua serie de stunt-uri, am mentionat si acest detaliu mai sus.

Prima serie(completa) este postata aici:

-> http://forum.bugged.ro/topic/185421-raul-master-of-stunts-amazing-stunts/?do=findComment&comment=2242402 (toate cele 7 episoade)

Iar daca stunt-urile facute de tine sunt atat de 'grele' precum ai spus, incearca sa realizezi macar unul din stunt-urile episodului 7.

Episod 7:

P.S: In prima serie de stunt-uri se afla doar stunt-uri realizate cu NRG, fara niciun ajutor din partea altui vehicul.

Mersi de parere.

Edited by Raul_Cross
  • Upvote 3
Posted (edited)

Păcat, nu sunt pe comunitatea buGGed. 

@@Tibi, șterge topicul, videoclipul nu este realizat pe comunitatea aceasta, buGGed.

@, Ori faci pe comunitatea buGGed și postezi aici doar ce e legat despre buGGed, ori nu postezi deloc  ;).

Scrie clar topicul.

Good bye. 

De ce te oftici? Conteaza ca sunt facute pe BuGGeD? Nu vad ca face reclama sau ceva de genul. Pe un server cu 1000/1000 nu o sa faci nici odata atatea stunt-uri, ori te loveste cineva ori iti fura packer-ul si alte tampenii.

ON: Felicitari pentru munca depusa, iti pierzi timpul iar majoritatea sunt hateri care pot doar sa comenteze.

Apreciez efortul efectuat, insa nu cred ca se merita, inteleg ca iti place dar mno.

Edited by Twig
Posted

De ce te oftici? Conteaza ca sunt facute pe BuGGeD? Nu vad ca face reclama sau ceva de genul. Pe un server cu 1000/1000 nu o sa faci nici odata atatea stunt-uri, ori te loveste cineva ori iti fura packer-ul si alte tampenii.
Dacă te uiți pe topicul meu , o să vezi că se poate orice pe buGGed, chiar dacă sunt ”N” playeri. Ia dă-i o geană.

Nu înțeleg de ce te bagi tu dacă n-ai habar. 

Posted

Reusite man, uite ep.7 era cel mai reusit.

GG

Multumesc.

GG ! Din ce in ce mai inventiv

Multumesc, apreciez.

ON: Felicitari pentru munca depusa, iti pierzi timpul iar majoritatea sunt hateri care pot doar sa comenteze.

Apreciez efortul efectuat, insa nu cred ca se merita, inteleg ca iti place dar mno.

Multumesc mult, cum am spus si in tutorialul despre stunt-uri si daca nu ma insel si la primul episod am spus ca n-am facut stunt-urile sa demonstrez ca le pot face, nu le-am facut sa obtin faima sau alte chestii, le-am facut cu scopul de a invata si de a atrage cat mai multi playeri sa practice si ei stunt-uri. Si m-am gandit sa prezint si o serie de stunt-uri realizate cu ajutorul unor vehicule, deoarece sunt chiar uimitoare, si iti pot zice, ca nimeni de pe bugged nu stie de existenta unor stunt-uri realizate cu un Packer, poate maxim 2-3, dar mai mult nu, fapt pentru care am decis sa fac si acest episod special.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp