Jump to content

Recommended Posts

Posted

Subiectul video-ului: Packer-Stunts

O scurta prezentare: Stunt-uri executate de mine in cele 3 orase cu ajutorul unui vehicul de tip 'Packer' si un 'NRG-500'.

Link catre filmulet:

Recomand vizualizare in 720p60 pentru o claritate mai buna.

Am revenit cu cel mai nou episod din noua mea serie de stunt-uri, ''Raul's Stunts''.

In acest episod am decis sa continui cu Packer-Stunturile.

Tin sa mentionez si faptul ca dificultatea stunt-urilor a fost marita in aceasta a doua parte.

Acesta este canalul meu de YouTube: Raul Cross(click)

M-ar ajuta foarte mult un subscribe, daca doriti.

Viitoarele episoade din noua serie, '' Raul's Stunts '' o sa fie postate in acest topic, putin mai jos.

Daca ti-a placut acest episod, videoclipul si stunt-urile realizate in acesta nu ezita sa oferi un +1, multumesc! ;)

P.S: La 100 de abonati o sa postez un videoclip foarte special!!

frumosssss !! bravo !!! continua tot asa

Posted

O scurta prezentare: Stunt-uri executate de mine in cele 3 orase cu ajutorul unui vehicul de tip 'Packer' si un 'NRG-500'.

Link catre filmulet:

Am revenit cu cel mai nou episod din noua mea serie de stunt-uri, ''Raul's Stunts''.

Tin sa mentionez si faptul ca dificultatea stunt-urilor a fost marita in aceasta a doua parte.

Viitoarele episoade din noua serie, '' Raul's Stunts '' o sa fie postate in acest topic, putin mai jos.

Daca ti-a placut acest episod, videoclipul si stunt-urile realizate in acesta nu ezita sa oferi un +1, multumesc! ;)

P.S: La 100 de abonati o sa postez un videoclip foarte special!!

Frumos, GJ!

Posted (edited)

"Maestre Zburator" mi-ai spus tu candva de aceste stunturi cu acel camion cu rampa. Dar nu credeam ca pot sa fie chiar atat de frumoase. Niste stunturi destul de spectaculoase, dar tot odata si foarte grele daca nu pozitionezi bine camionul cat si cum sa sari de pe el.

PS: Felicitari pentru munca depusa. Interesante aceste stunturi ajutat de Packer. :)

Edited by Alliance mR.LegacY
Posted

"Maestre Zburator" mi-ai spus tu candva de aceste stunturi cu acel camion cu rampa. Dar nu credeam ca pot sa fie chiar atat de frumoase. Niste stunturi destul de spectaculoase, dar tot odata si foarte grele daca nu pozitionezi bine camionul cat si cum sa sari de pe el.

PS: Felicitari pentru munca depusa. Interesante aceste stunturi ajutat de Packer. :)

Da, iar fraza 'daca nu pozitionezi bine camionul, stunt-urile devin grele si chiar imposibile in multe cazuri' tot de la mine o stii. :)))

Singurul secret in reusita acestor stunt-uri e pozitionarea packer-ului in cele mai multe cazuri, nu sunt dificile dar sunt umitoare. ;)

• Upvote 1
Posted

Link catre filmulet:

P.S: La 100 de abonati o sa incep lucrarile pentru un videoclip foarte special!!

Stunt-urile filmate pe Bugged o sa revina in urmatorul episod!

bv :)

Posted

bv :)

Mersi! :)

Mişto că ai ajuns şi cu Faggio la Extra Bonus :)). Felicitări, ţine-o tot aşa.

Multumesc. :))

In viitor o sa fac si alte stunt-uri, nu doar cu NRG si NRG+Packer ci cu alte vehicule. ;)

Uimitor :X

Mersi! :D

Posted

Link catre filmulet:

P.S: La 100 de abonati o sa incep lucrarile pentru un videoclip foarte special!!

Stunt-urile filmate pe Bugged o sa revina in urmatorul episod!

Foarte profesional, +1.

Guest Myhay3
Posted

Gg frate, iti ies toate,ai cumva mod in care nu poti sa cazi de pe NRG, sau ceva?  :)))

Posted

Foarte profesional, +1.

Multumesc mult, apreciez!

Gg frate, iti ies toate,ai cumva mod in care nu poti sa cazi de pe NRG, sau ceva?   :)))

Multumesc, da, imi ies toate, dar cu multa munca si efort desigur. Nu folosesc niciun mod, nici nu cred ca exista..deja e din instinct cand ajung pe o cladire sau intr-un loc ingust sa las NRG-ul in jos sau sa-l ridic. :)

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp