Mihaibossu Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 (edited) Nickname: []Sh0w Serverul pe care ai jucat?: green.bugged.ro De ce ai ales sa te retragi?: contul []Sh0w mi-a fost spart de Borsalino cu joshBombardieru2k16 Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Un cont de level 7 cu ore jucate. Nu mai are rost sa iau eu de la 0. Am muncit foarte mult la contu []Sh0w. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu voi mai juca samp. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Webster, mDo, CinaGang, L3moNNN, SorYn., COSMIN, Odin, St4r, Allonzo, TysoNN, Serkone, Hitler, Kazemaru, Lucifer, KoiTz, Jacve, Paradox, Extazzy, Koestler, SiX. Ai altceva de adaugat?:Daca am uitat pe cineva sa lasati comentariu va rog, va trec pe toti.. Daca va injura contul sau orice altceva, nu sunt eu. Mii de scuze din partea mea... Edited March 1, 2016 by Revenant Sh0w 1 Quote
Skiper GREEN Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Nickname: []Sh0w Serverul pe care ai jucat?: green.bugged.ro De ce ai ales sa te retragi?: contul []Sh0w mi-a fost spart de Borsalino cu joshBombardieru2k16 Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Un cont de level 7 cu ore jucate. Nu mai are rost sa iau eu de la 0. Am muncit foarte mult la contu []Sh0w. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu voi mai juca samp. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Webster, mDo, CinaGang, L3moNNN, SorYn., COSMIN, Odin, St4r, Allonzo, TysoNN, Serkone, Hitler, Kazemaru, Lucifer, KoiTz, Jacve, Paradox, Extazzy. Ai altceva de adaugat?:Daca am uitat pe cineva sa lasati comentariu va rog, va trec pe toti.. Daca va injura contul sau orice altceva, nu sunt eu. Mii de scuze din partea mea... CUM SĂ-ȚI SPARGĂ BĂ CONTUL? =))))))) Quote
Mihaibossu Posted March 1, 2016 Author Posted March 1, 2016 CUM SĂ-ȚI SPARGĂ BĂ CONTUL? =))))))) Asa frumos Quote
Santos.GFX aka Koestler. Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Nickname: []Sh0w Serverul pe care ai jucat?: green.bugged.ro De ce ai ales sa te retragi?: contul []Sh0w mi-a fost spart de Borsalino cu joshBombardieru2k16 Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Un cont de level 7 cu ore jucate. Nu mai are rost sa iau eu de la 0. Am muncit foarte mult la contu []Sh0w. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu voi mai juca samp. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Webster, mDo, CinaGang, L3moNNN, SorYn., COSMIN, Odin, St4r, Allonzo, TysoNN, Serkone, Hitler, Kazemaru, Lucifer, KoiTz, Jacve, Paradox, Extazzy. Ai altceva de adaugat?:Daca am uitat pe cineva sa lasati comentariu va rog, va trec pe toti.. Daca va injura contul sau orice altceva, nu sunt eu. Mii de scuze din partea mea... Aiurea frate, m-ai uitat acolo. Poate iti fac eu rost de un cont! Quote
TaviXZarraX Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 (edited) Nickname: []Sh0w Serverul pe care ai jucat?: green.bugged.ro De ce ai ales sa te retragi?: contul []Sh0w mi-a fost spart de Borsalino cu joshBombardieru2k16 Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Un cont de level 7 cu ore jucate. Nu mai are rost sa iau eu de la 0. Am muncit foarte mult la contu []Sh0w. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu voi mai juca samp. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Webster, mDo, CinaGang, L3moNNN, SorYn., COSMIN, Odin, St4r, Allonzo, TysoNN, Serkone, Hitler, Kazemaru, Lucifer, KoiTz, Jacve, Paradox, Extazzy. Ai altceva de adaugat?:Daca am uitat pe cineva sa lasati comentariu va rog, va trec pe toti.. Daca va injura contul sau orice altceva, nu sunt eu. Mii de scuze din partea mea... Bafta ba.. Imi cer scuze, de aia imi dadeai mesaj sa fiu fan borsalino. Cum ti-au spart contul? Edited March 1, 2016 by TaviXZarraX Quote
yulyan.yulyan Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Bafta,imi pare rau ca ti-au spart contul.Ai facut ticket ceva? Quote
Mihaibossu Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 Bafta,imi pare rau ca ti-au spart contul.Ai facut ticket ceva? Nu mai face nimic daca fac ticket. 1 Quote
Mihaibossu Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 Bafta. Ai grija cu Borsalino, acum contul meu se afla la el, mare spargator Borsalino asta. Quote
Recommended Posts