DevoN Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Nick: DevoN.Tip(avatar/semnătură/logo): avatar.Stock(obligatoriu): 1. Aș dori o poză cu Florin Salam, una mai frumoasă, pe care puteți să o editați (vreau să nu fie poză atunci când plânge sau ceva). 2. Dacă nu găsiți cu Florin, una frumoasă, vreau cu una dintre aceste 2 poze (de preferat cu prima poză): http://imgur.com/a/EV3LvText: Să scrie undeva, elegant, micuț, DevoN. sau VERSACE. Nu vreau să scrie BUGGED undeva... sau dacă scrie să fie cea mai mică mărime.Detalii: Vreau să fie o poză cât mai calitativă și să aivă un blur frumos, nu prea puternic să nu se înțeleagă poza.Detalii despre text: Vreau ca textul să fie cu overlay sau cu ceva, dar să fie puțin transparent.
Bykent Gaming Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 @, poftim, ti-am facut mai multe lucrari, sper sa fie pe gustul tau! v1 v2 v3 v4 v5 1
DevoN Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 @, Sper să fie pe placul tău, succes! Îmi place asta, e frumoasă. Dă-mi în PM exact această poză dar fără 'bugged'...
Recommended Posts