Jump to content

Recommended Posts

Posted

Informaţii despre viata reală:

» Nume: Stefan.

» Vârstă: Am 16 ani.

» Autodescriere (minim 30 de cuvinte): Ma numesc Stefan, am 16 ani si sunt din Targu-Neamt. Sunt un baiat de treaba, amuzant si creativ caruia ii place munca in echipa. Imi place foarte mult sa-mi traiesc viata, sa ies cu prietenii la fotbal sau la tot felul de evenimente. Chiar daca am doar 16 ani, consider ca am cei 7 ani de acasa, capul pe umeri si imi place sa ma implic total in ceea ce fac. Imi place sa spun bancuri, sa rad, sa am parte de actiune, nu-mi place sa ma plictisesc de un anumit lucru, ducandu-l pana la capat. Nu sunt genul de persoana "suparacioasa", iar daca se intampla sa ma cert cu cineva ma impac cu respectivul dupa 5 minute.

» Localitate/ oraş: Targu-Neamt.

» Ce iti place să faci in timpul liber?: Imi place sa joc SA:MP.

Statistici online:

» Nickname: Steph.

» Nivel: 13.

» Nume folosite anterior: TH3KiLLER.

»Vechime pe server: Cam 1 an.

»Ai fost vreodată banat? (Dacă da, pentru ce?): Nu.

»Ai detinut o functie pe server? (lider, helper, admin): Nu, nu am detinut.

»Poză cu invitaţia: http://imgur.com/r0DV5HK

»Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Steph. (Recomand sa se copieze integral, se confunda cu Steph).

»Ai vreo neînţelegere cu un membru care aparţine clanului Taylor?: Nu, ma inteleg bine cu toti.

»Ai mai fost în alte clanuri? (Dacă da, specifică-le): Am mai fost in Unique Legion si cam atat cunoscut.

»Te înţelegi bine cu cineva la momentul actual din clan?: Ma inteleg bine cu Spech, sper sa ma inteleg bine cu toti.

» Adresă de Yahoo Messenger / Skype: stefanutz_mafia007@yahoo.com

»De ce iţi doresti sa faci parte din acest clan?: Pentru ca vreau sa invat foarte multe lucruri in legatura cu jocul de la oamenii experimentati si mai mari in level decat mine, eventual sa leg cat mai multe prietenii posibile.

»Esti constient că dacă nu vei adauga tag-ul clanului pe forum vei fi demis din clan? (Exemplu: TG.Yelawolf/ Yelawolf Taylor): Da, sunt de acord.

»Esti constient ca dacă nu vei adauga tag-ul clanului pe joc vei fi demis din clan?: Da.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp